VFŞL 2021 Kış Mevsimi 23 Ocak Cumartesi Günü Başlıyor!

Hamit Can Sayılgan

 
     League of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi (VFŞL) 2021 Kış Mevsimi, 23 Ocak Cumartesi günü başlıyor!
 
     Riot Games Türkiye resmi elektronik sitesinin yayınladığı makalede Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi'nin 2021 Kış Mevsimi'nin değişiklikleri duyuruldu. Buna göre 23 Ocak Cumartesi günü çevrimiçi olarak başlayacak olan VFŞL 2021 Kış Mevsimi'nde oyuncuların Covid-19 nedeniyle takım evlerinden oynamaları zorunlu hale getirildi. Ligin açılış karşılaşması ise her yıl olduğu gibi Türkiye Büyük Finali’nin rövanşı ile başlayacak.
 
 LoLesports tarafından yapılan açıklama;
 
     "2020, VFŞL için yeni yıldızların doğduğu, esporun yeni jenerasyonunun sahneye adım attığı, bununla da kalmayıp eskilerin tahtını salladığı bir sene oldu. Beklentiler aşıldı, sürpriz takımlar yükseldi, yeni kahramanlık hikayeleri yazıldı...

     Suların bir an olsun durulmadığı Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi 23 Ocak Cumartesi günü yeni sezonuyla geliyor. Maçları Espor Sahnesi’nde tezahüratlar eşliğinde izlemeyi çok özlemiş olsak da; hem siz seyircilerimizin, hem profesyonel oyuncularımızın, hem de ekibimizin sağlığını korumak adına, ligin bir mevsim daha çevrimiçi oynanmasına karar verdik. Yalnızca Kış Mevsimi Finali için sahnede, seyircisiz bir organizasyon ihtimali hala gündemde, ilerleyen dönemlerde bu konuyla ilgili ayrıca açıklama yapacağız. Bütün bu süreçteki anlayışınız ve desteğiniz için teşekkür ederiz."
 
     Papara SuperMassive ve 5 Ronin takımları 23 Ocak Cumartesi günü saat 14’te kozlarını paylaşmak için Vadi’de buluşacak. Karşılaşmalar LoLesports YouTube ve Twitch kanallarına ek olarak lolespor.com adresinden canlı izlenebilecek.