Rockstar, GTA Online'a Daha Fazla Tek Oyunculu Unsur Eklemeyi Planlıyor

Gazali Çetinkaya

 
Grand Theft Auto Online'da soygun görevlerini tamamlamak için birden fazla oyuncu gerekiyor. 15 Aralık'ta yayınlanan The Cayo Perico Heist güncellemesiyle birlikte oyuncular ilk defa oyuna eklenen yeni soygunu tamamen tek başına oynayabildi ve Rockstar Games oyunun online moduna bu tarz içerikler eklemeye devam etmeyi planlıyor.
 
GQ ile röportaj gerçekleştiren Rockstar Games'ten Tarek Hamad ve Scott Butchard, ileriye dönük olarak Grand Theft Auto Online'a daha fazla tek oyunculu unsur yerleştirmeyi düşündüklerini belirtti.
 
Tarek Hamad'a ayrıca, Rockstar Games yeni oyunlarında tek oyunculu hikayeler anlatmaya devam edecek mi, sorusu soruldu ve Tarek Hamad buna "kesinlikle yanıtını verdi.
 
Rockstar Games, önceden yaptığı bir açıklamada, oyunun hikaye moduna tek oyunculu indirilebilir içeriğinin gelmeyeceğini, sadece online mod için güncellemelerin yayınlanacağını doğrulamıştı. Rockstar Games, The Cayo Perico Heist ile online modun şimdiye kadarki en büyük güncellemesini yayınladı ve içerik desteği devam edecek. Oyun yeni nesil konsollara da geliyor.