Ubisoft, Assassin's Creed Valhalla'da XP Boost Satmaya Başladı

Gazali Çetinkaya

 
Assassin's Creed Valhalla'nın yeni güncellemesi oyun için mağazaya değişiklikler getirdi ve oyuncular artık gerçek parayla XP Boost alabilir.

1000 Helix kredisi yani yaklaşık 10 dolara satılıyor ve oyuncuların %50 daha fazla deneyim puanı kazanmasını sağlıyor. Tüm oyun boyunca ve tüm kayıtlarda geçerli. Oyun içi para birimi olan gümüş kazanmayı %50 artırmak da 1000 Helix kredisi. İkisinin bulunduğu paket ise 1500 Helix kredisi.
 
Ubisoft, oyuna neden XP Boost eklediklerini şöyle açıkladı:
 
"Oyuna gelen çıkış sonrası içeriklerin gitgide artmasıyla birlikte oyunculara ilerlemelerini geliştirmeleri için seçenek sunmak istedik. Assassin's Creed Valhalla dünyasını tamamen keşfetmeye zamanı olmayan oyuncuların ilerlemelerini hızlandırarak en iyi ekipmanları ve eşyaları elde etmelerine olanak sağlıyor. Örnek olarak, bu oyuncular oyunun dünyasındaki bazı ilginç yerleri gösteren haritaları satın alabilirler fakat ödülleri almak için yine de bu yerleri ziyaret edip oynamaları gerekecek."
 
Ubisoft, oyun içi mağazaya XP Boost eklenmesiyle oyunda normal bir şekilde deneyim puanı kazanma oranının değişmediğini de belirtti.
 
Serinin önceki iki oyununa kıyasla Assassin's Creed Valhalla'da hikaye görevlerinde önerilen seviyeye ulaşmak yan içeriklere saatlerce zaman harcamayı gerektirmiyor.