Fırat Fidan: ‘Beşiktaş Esports’ta yeni dönem başlıyor’

Hamit Can Sayılgan

 
     Dünyada bir ilki gerçekleştirerek 2015 yılında kurulan ve milyonlarca gencin büyük bir ilgi ile takip ettiği Beşiktaş Esports’ta yeni dönem başlıyor. Beşiktaş Esports, yaptığı resmî açıklamayla birlikte Futbol Altyapı'dan sorumlu Fırat Fidan'ın kulübün başına geçtiğini duyurdu.

     Beşiktaş Futbol Altyapı ve Tüm Branşlar Spor Okullarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Fırat Fidan, “2015 yılında bir ilki gerçekleştirerek kurduğumuz espor branşımızda yeni bir dönemin başladığını paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Uzun bir süredir altyapıyla ilgili yaptığımız hassas çalışmalar sonrasında bu hafta nihai imzalar atıldı ve yeni sezon çalışmalarımıza ivedilikle başladık. Bu kapsamda her geçen gün artan izlenme sayıları ile ülkemizdeki en popüler spor branşlarından biri olan esporda tüm taraftarlarımıza yeni sezonda çok daha aktif bir Beşiktaş seyrettirmeyi hedefliyoruz” dedi.

     Son 3 yıldır espor branşının yönetimini üstlenen ve maddi manevi katkılarının yanında çok değerli çalışmalar yapan Erman İpci’ye teşekkürlerini sunan Fidan, yeni dönemde de kendisinin tecrübelerinden yararlanmaya devam edeceklerini kaydetti. Önümüzdeki sezonlarda artan sponsor sayıları ile birlikte kadronun daha da güçleneceğine dikkat çeken Fidan şu ifadeleri kullandı:

     “Beşiktaş JK olarak diğer branşlarda olduğu gibi espor alanında da güçlü işbirliklerine imza atıyoruz. Bu vesileyle bizleri yalnız bırakmayan değerli sponsorlarımız Türkiye İş Bankası Maximum Kart’a, İncehesap.com’a ve CarrefourSA’ya tekrar çok teşekkür ederiz. Önümüzdeki sezonlarda yapacağımız yeni işbirlikleri ile hem kadrolarımızı güçlendirme hem de yeni oyunlarda Beşiktaş’ımızı temsil etme fırsatı yakalayacağız. Esporun geleceğine inanan ve bizleri her daim destekleyen taraflarımıza ise gönülden teşekkürler.”