Amazon İngiltere'den PS5 Sipariş Veren Birçok Kişiye Konsol Yerine Farklı Ürün Ulaştı

Gazali Çetinkaya

PlayStation 5'i satın aldığınızı ve heyecanlı bir bekleyişin ardından en sonunda kutunun elinize ulaştığını fakat kutudan konsol yerine Bodrum pilavlık bulgur çıktığını hayal edin.

Amazon İngiltere'den PlayStation 5'i satın alan bir sürü kişinin başına tam olarak bu geldi.

Forumlar ve sosyal medya üzerinden çok sayıda kişi Amazon İngiltere'den verdikleri PlayStation 5 siparişlerinde ellerine yanlış ürün ulaştığını rapor etti. Epey yaygın bir durum gibi duruyor. Bu kişilerin arasında oyun basınından Push Square genel müdürü Anthony Dickens, Eurogamer çalışanları ve MTV gazetecisi ve spikeri Bex April May de bulunuyor.
 
Kedi maması, ayak masajı aleti, kızartma makinesi ve oyuncak tabanca gibi kutudan çıkan ürünler herkeste farklı ve hatta bomboş çıkan da var fakat olay aynı. Bir gün gecikmeli teslimat ve Amazon'un standart mührü yerine şeffaf bantla kapatılmış bir kutu. Çalınıp değiştirilmiş gibi görünüyor.
 
Eurogamer'a konuşan bazı müşteriler de kargo aracının evlerinin önünde durduğunu ve hemen ardından kargonun teslim edildiği yönünde bildirim aldıklarını belirtiyor. Ancak gerçekte teslimat yapılmamış. Teslim alan kişiler de imza ile alması gerektiği halde kapının önüne bırakıp gidildiğini söylüyor.
 
Amazon sözcüsü Eurogamer'a yaptığı açıklamada "Bunun için gerçekten üzgünüz ve tam olarak ne olduğunu öğrenmek için çalışıyoruz. Bu sorun başına gelen her müşterimizle iletişime geçiyoruz ve siz de bizi haberdar edin ki bunu düzeltelim. Siparişiyle ilgili herhangi bir sorun yaşayan herkes müşteri hizmetleri ekibimizle iletişime geçebilir."