Fallout 76 ‘Steel Dawn’ Güncellemesi 1 Aralık'ta Yayınlanacak

Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Bethesda Softworks ve geliştirici Bethesda Game Studios, Fallout 76'nın “Steel Dawn” ücretsiz içerik güncellemesinin tüm platformlar için 1 Aralık'ta yayınlanacağını duyurdu.
 
Brotherhood of Steel'ı Fallout 76'ya getirecek güncelleme yepyeni bir hikaye ve görevler, yeni bölgeler ve ekipmanlar, C.A.M.P. sığınakları, yeni müttefikler ve daha fazlasını içerecek.
 
Yeni hikayede Appalachian'a gelen Brotherhood of Steel NPC'lerine yardım etmek veya onlara karşı durmak tamamen sizin seçiminiz. Brotherhood ve diğer grupların bulunduğu yeni bölgeleri keşfederek benzersiz silahlar ve zırhlar edinebileceksiniz.
 
Ana C.A.M.P.'ten ayrı olarak yeraltında özel alanlar kurabilecek ve içini tasarlayabileceksiniz. Yeni görevi tamamlayarak ilk sığınağa ücretsiz sahip olabilirsiniz. Üçüncü sezon 15 Aralık'ta başlıyor ve yeni görev ile C.A.M.P. müttefikleri, yemek kutuları ve daha birçok ödülün kilidini açabileceksiniz. İki yeni müttefik yeni görev sunmayacak fakat yemek ve sağlık ihtiyaçlarında yardımları dokunacak.
 
“Rahmani, Shin ve Valdez” fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.