Horizon Forbidden West'in 2021'in İkinci Yarısında Çıkması Bekleniyor

Gazali Çetinkaya

 
Sony Interactive Entertainment, PlayStation 5 için "Keşfedilecek Yeni Dünyalar - Oyunun Limiti Yok" başlıklı, birinci parti oyunlardan görüntüler içeren yeni bir reklam videosu yayınladı.
 
Videonun başında oyunların planlanan çıkış tarihleri dikkat çekiyor. Marvel's Spider-Man Miles Morales ve Demon's Souls remake konsolun piyasaya sunulmasıyla birlikte 12 Kasım'da çıkacak.
 
Horizon Forbidden West'in 2021'in ikinci yarısında ve Gran Turismo 7, Ratchet & Clank ve Returnal'ın 2021'in ilk yarısında çıkmasının beklendiği yazıyor.
 
Horizon Forbidden West için daha önce 2021 tarihi açıklanmıştı. Ratchet & Clank: Rift Apart PlayStation 5'in çıkış aralığında, yani konsolun ilk altı ayı içinde gelecek. Gran Turismo 7'nin de 2021'in ilk yarısında çıkacağı YouTube üzerinde başka bir PlayStation reklamında da listelenmişti. Resogun, Nex Machina, Dead Nation ve Alienation'ın arkasındaki stüdyo Housemarque tarafından geliştirilen üçüncü şahıs aksiyon oyunu Returnal'ın çıkışıyla ilgili bundan önce açıklama yapılmamıştı.
 
Reklam videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.