Demon's Souls Remake Karakter Yaratma Ekranı ve Fotoğraf Moduna İlk Bakış

Gazali Çetinkaya

Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştiriciler SIE Japan Studio ile Bluepoint Games, Demon's Souls remake'in karakter yaratma ekranı ve fotoğraf modundan ilk detayları paylaştı.
 
Yenilenmiş karakter yaratma ekranı, oyunun PlayStation 3 versiyonunda bulunan seçeneklerin hepsini ve daha fazlasını sunacak. Her bir ayarın tatmin edici olması için çok çalışılmış ve oyuncular 16 milyona kadar farklı permütasyonla karakterinin görünümünü özelleştirebilecek.
 
 
 
 
 
Fotoğraf modunda silahlar ve kasklar gizlenebilecek ve karakteri sahneden tamamen kaldırmak da mümkün olacak. Ayrıca pozlar, yakınlaştırma, kontrast, parlaklık, bulanıklık, odak ve filtreler dahil olmak üzere çok sayıda seçenek bulunacak. Fotoğraf modundaki filtreler oynanış sırasında da kullanılabilecek. Oyunu isterseniz siyah beyaz ya da orijinal PlayStation 3 versiyonundaki gibi oynayabileceksiniz.
 
 
 
 
 
Demon's Souls remake PlayStation 5'in çıkış oyunlarından biri olarak 12 Kasım'da piyasaya sürülecek. Türkçe altyazı desteğine sahip olacak.