Xbox Patronu Phil Spencer Birinci Parti Stüdyolarından Daha Fazla Tek Oyunculu Oyun Görmek İstiyor

Gazali Çetinkaya

 
Microsoft'un birinci parti oyun stüdyolarının hangi tür yapımlar üzerinde çalışacağı kararı tamamen stüdyoya bırakılmış durumda fakat Xbox patronu Phil Spencer daha fazla tek oyunculu oyun görmek istiyor.
 
"Xbox Game Pass'ten isteyeceğim son şey, herkesin sonsuza kadar bir oyunu oynaması. Böylesi, oyun içerik aboneliği olmazdı, World of Warcraft gibi oyun aboneliği olurdu."
 
Phil Spencer çok oyunculu ve tek oyunculu oyunlar arasında çeşitlilik sunmak istediklerini fakat son yıllarda ağırlıklı olarak çok oyunculu oyunlara odaklandıkları için birinci parti stüdyolarından daha fazla tek oyunculu oyun görmek istediğini belitti. Tek oyunculu oyunların Xbox Game Pass için çok faydalı olabileceğini düşünüyor.
  
Phil Spencer ayrıca Xbox Game Pass'i güçlendirmek için daha fazla oyun stüdyosu satın almayı planladıklarını da ifade etti.

"Xbox Game Pass büyümeye devam ederken bizim de servisi beslemeye devam etmemiz gerekiyor. Bu büyüme ile birlikte, daha fazla içerik oluşturucusunu grubumuza dahil etme modunu sürdüreceğimizi bekliyorum."