Destiny 2: Beyond Light Genişlemesi Hikaye Fragmanı

Gazali Çetinkaya

 
Bungie, Destiny 2'nin Beyond Light hikaye genişlemesinden hikaye fragmanı yayınladı.

Genişlemenin tanıtım yazısı:
 

Europa'nın donmuş sınırının üzerinde Piramit Gemiden yeni bir güç doğdu ve altında karanlık bir imparatorluk kuruldu. Destiny 2: Beyond Light'ta diğer Muhafızlara katıl ve ne pahasına olursa olsun bu imparatorluğu ortadan kaldır, Karanlığın kendisini kullanmak zorunda olsan bile.

Yeni Bir Yer
Destiny 2: Beyond Light'ta Muhafızlar yeni bir yer keşfedecek: Jüpiter'in donmuş uydusu Europa. Çetin hava şartlarına göğüs ger ve kadim buzun derinliklerinden yatan sırları gün yüzüne çıkar.

Karanlığı Kullan
Yeni bir tehditle birlikte gizemli yeni bir güç de ortaya çıkıyor: Stasis. Muhafızlar, savaş alanına hükmetmek için kökleri Karanlığa dayanan bu yeni elementsel gücü kullanacak. Titan, Büyücü ve Avcı sınıflarının her biri Stasis'i farklı bir şekilde kullanılıyor ve keşfedilmeyi bekleyen olağanüstü yeni alt sınıflar var.

Yeni Bir Baskın Seni Bekliyor
Europa'nın donmuş tundrasının altında uzun bir süredir keşfedilmemiş olan Derin Taş Mahzen Mezar yer alıyor. Bu esrarengiz derinliklerin üstesinden gelebilenleri eşsiz ödüller bekliyor.

Yeni Egzotik Ödüller
Yeni görevlerin, mücadelelerin, ödüllerin ve daha fazlasının yer aldığı Beyond Light'ta Destiny 2 evreninde geçen heyecan verici yeni bir bölüm seni bekliyor.

 
Beyond Light genişleme paketi 10 Kasım'da çıkacak. PlayStation Store, Xbox Store ve Steam'de 170,99 TL'den ön siparişte. Çıkışıyla birlikte konsol için Xbox Game Pass'e de dahil olacak.

Hikaye fragmanı: