Blizzard: Diablo III, Konsollar İçin Uygun

Levent Polater

    
 
http://i56.tinypic.com/35ia99z.jpg

 
     Konsolları hep es geçmiş bir firma olan Blizzard, konsollar için hiç bu kadar sıcak cümleler kırmamıştı. Oyun endüstrisine kategorilerinde mihenk taşı yapımlar kazandırmış olan deneyimli firma, merakla beklenen Diablo III için 'konsollara çıkabilir' açıklamasını yaptı.
 
 
    Hemen heyecanlanmayın tabii. Bu kesin değil, sadece bir olasılıktan bahsediliyor. Bunu söyleyen ise stüdyonun tasarımcılarından Jason Bender.... Bender, oyunun PS3 ve Xbox 360'a çıkışını yapmaması için herhangi bir engel bulunmadığını belirtti ve oyunun konsol çehresine uygun olduğunu da sözlerine ekledi:
 

    “Bence konsollara uygun. Şu anda yoğun bir şekilde çalışıyoruz, tabii PC versiyonu için. Bu Diablo serisi için hep süregelen bir soru idi. Ben eminim ki oyunu konsolda oynamaya bayılırdık, ama şu anda, önümüzdekine odaklanmış durumdayız.Ancak gelecek ne gösterir, bilemeyiz. Bir şey söylemek zor görünüyor." 
 

     Gerçekten de Blizzard, Diablo III'ü PC dışında PS3 ve Xbox 360'a da çıkarabilir mi? Ne dersiniz, sizce yıllardır PC oyunlarına bir yenisini katmış ve katmaya devam edecek olan Blizzard'ın konsollara da oyun yapmasının artık vakti geldi mi?

 

Joystiq