Robert Downey Jr., Sherlock Holmes İçin Marvel Tarzı Bir Evren Kurmak İstiyor

Özgür Eroğlu

 
İlk filmi 2009, ikinci filmi 2011 yılında yayınlanan Sherlock Holmes filmlerinin yıldızı Robert Downey Jr., serinin geleceği hakkında konuştu.
 
Çoğu kişinin Iron Man olarak tanıdığı Robert Downey Jr., aslında bir başka ikonik karakteri daha canlandırıyor, ancak uzun zamandır film çıkmadığı için Robert Downey Jr.'ın Sherlock Holmes rolü biraz unutuldu.
 
Marvel ile tamamen işinin bittiğini geçtiğimiz günlerde açıklayan Robert Downey Jr., geçtiğimiz saatlerde de Sherlock Holmes serisinin geleceği hakkında konuştu. Robert Downey Jr. ve eşi Susan Downey, Sherlock Holmes için Marvel Sinematik Evreni tarzı bir evren yaratmak istediklerini açıkladı.
 
Marvel dışında bu tarz evren işlerine girişenlerin büyük bir kısmı başarısız oldu. Ancak kaliteli bir şekilde evren kurulursa kimsenin bu fikre hayır diyeceğini sanmıyorum Sherlock Holmes serisinin üçüncü filminin Aralık 2021'de gelmesi bekleniyor, ancak henüz kimse projeye başlamış durumda değil. Belli ki Robert Downey Jr., yavaş yavaş bu işe adım atıyor.