The Haunting of Bly Manor Dizisinden İki Görsel Daha Paylaşıldı

Özgür Eroğlu

2018 yılında yayınlanan ve oldukça başarılı bulunan The Haunting of Hill House dizisinin ikinci sezonundan yeni görseller paylaşıldı. 
 
Görsellerden ilkinde ikinci sezonun sorunlu olan evini görüyoruz ve güzel bir iş çıkartılmış gibi duruyor. İkinci fotoğrafta ise suya düşmüş olan bir gazete parçasını görüyoruz. Gazete işaretlenen bakıcı ilanı ise dikkat çekiyor. İkinci fotoğraftaki özel durum ise şu, ilanda bulunan numara gerçek bir numara.
 
Numara arandığında Windgrave ailesinin çocukları tarafından kaydedilen bir ses kaydı dinletiliyor ve beş gün içinde amcalarının görüşme yapacağı söyleniyor. Eğer isterseniz siz de arayabilirsiniz, ancak yurt dışını aradığınız için ekstra ücret ödeyeceğinizi unutmayın. Bu arada bu garip reklam kampanyası, 5 gün içinde başka bir bilginin açıklanacağını da gösteriyor olabilir.
 
İkinci sezonda Oliver Jackson-Cohen, Victoria Pedretti, Kate Siegel ve Henry Thomas diziye geri dönecek. İkinci sezonda ekibe katılan oyuncular ise Benjamin Evan Ainsworth ve Amelia Eve. İkinci sezonun ne zaman yayınlanacağı net olarak bilinmiyor, ancak 2020'nin sonbahar aylarında yayınlanacağı biliniyor.