Scarlet Nexus - Gamescom 2020 Fragmanı

Gazali Çetinkaya

 
Bandai Namco, aksiyon rol yapma oyunu Scarlet Nexus için yeni bir fragman yayınladı.

Oyun hakkında:
 

Zihnin Gücünü Serbest Bırak
Çocukken kendisini kurtaran kişi gibi elit bir psionik olmak isteyen ve OSF'ye yeni katılan Yuito Sumeragi olarak oynayın. SCARLET NEXUS'ta psikokinesi yetenekleriyle donatılmış bir şekilde, New Himuka adlı fütüristik şehri keşfedin ve teknolojiyle psişik beceriler arasında kalmış Brain Punk geleceğinin gizemini ortaya çıkarın.

Kinetik Psişik Savaş
Psiko-kinetik yetenekleri kullanarak çevrenizdekileri en büyük silahınız haline getirin. Saldırı kombinasyonlarınızı oluşturmak ve düşmanlarınızı yere sermek için ortamdaki objeleri kaldırın, kırın ve fırlatın.

Others’ı Yok Edin
Gökyüzünden inen korkunç mutantlar, geleneksel saldırı yöntemlerine ve savunmalara karşı oldukça dirençli. Mutasyonlarının sebep olduğu dinmeyen acılarla birlikte, deliliklerini sakinleştirmek için canlı organizmaların beyinlerini ele geçirmek istiyorlar.

Brain Punk geleceğini keşfedin
Klasik anime ve batılı bilim kurgu yapımlarından aldığı ilhamı bir araya getiren fütüristik Japon şehrini keşfedin ve koruyun.

Derin Bir Hikaye Odaklı Deneyim
İkonik Tales of Vesperia'nın arkasındaki ekip tarafından yaratılıp kurulan bağlar, cesaret ve kahramanlık hakkındaki bu karmaşık hikayeye adımınızı atın.

 
Scarlet Nexus PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One ve PC için geliştiriliyor. Çıkış tarihi henüz belli değil.

Scarlet Nexus - Gamescom 2020 Fragmanı: