Starcraft II 10. Yıl Dönümünü Kutlamaya Hazırlanıyor

Gazali Çetinkaya

StarCraft II'nin Koprulu Sektörü'nde geçirdiği galaktik strateji ve dostluğun 10. yılını kutlama zamanı geldi!
 
PTR güncellemesinden 5.0 Yaması'nın çıkışına kadar, oyuncuların StarCraft II için talep ettiği pek çok özelliği (ve fazlasını) denemeye hazır mısınız? Hikâye haritalarını oluşturmayı kolaylaştıracak bazı Galaksi Harita Editörü iyileştirmeleri, yeni hikâye başarımları, her co-op komutanı için yeni prestij kabiliyetleri ve ürkütücü bir yeni anlatıcı yenilikler arasında.
 
 
EDİTÖR İYİLEŞTİRMELERİ VE YENİ ÖZELLİKLER

Oyuncular editörün kullanımının kolaylaşmasını istemişti ve geliştirici ekip oyuncuların geribildirimleri doğrultusunda düzenlemeler yaptı. Tüm ayrıntılar için PTR yama notları blogunu inceleyebilirsiniz.
 
ÖZEL HİKÂYELER

Daha fazla öykü ve yaratıcı hikâyeye ev sahipliği yapacak yepyeni bir Arcade harita türü (Hikâye) geliyor. Özel hikâyeler hazırlamak çok daha akıcı bir deneyim haline geliyor. Ayrıca haritadan haritaya geçiş artık destekleniyor. Eskiden yalnızca çevrimiçi olarak oynanabilen pek çok hikâyeye artık StarCraft II Arcade üstünden erişilebiliyor.

Oyuncular artık tek kişilik deneyimlerin yanı sıra co-op özel hikâyeler paylaşabilecek.
 
 
YENİ HİKÂYE BAŞARIMLARI

10. yıldönümü güncellemesi, Nova Covert Ops paketi de dahil olmak üzere tüm StarCraft II hikâye görevlerine yepyeni başarımlar ekleyecek. Tüm başarımları tamamlayarak Stone anlatıcısını açabilirsiniz.
 
 
CO-OP KOMUTANLARI İÇİN PRESTİJ KABİLİYETLERİ

Oyuncular artık her bir tamamlanmış komutanın 1-15 ilerlemesini üç defaya kadar yeniden oynayarak bunu tamamladıklarında bir yeni Prestij Kabiliyeti kazanacak. Sistem, pek çok yeni oynanış seçeneğini ve stratejik kararı mümkün kılacak.

GİRİŞ YAPMA ÖDÜLÜ: WHITE-RA ANLATICISI

27 Temmuz - 8 Ekim tarihleri arasında oyuna girerek yeni anlatıcı Protoss uzmanı White-Ra'yı ücretsiz olarak açabilirsiniz!
 
StarCraft II 10. Yıldönümü yamasında gelecek yeni içerikleri ve oynanış iyileştirmeleri hakkında daha fazla bilgi için: starcraft2.com/en-us/news/23482888
 
basın bülteni