TESFED Ankara "E-Spor CS:GO Şampiyonası" Başlıyor

Hamit Can Sayılgan

 
 
     Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü & Türkiye E-Spor Federasyonu'nun ortaklaşa düzenlediği "E-Spor CS:GO Şampiyonası" TESFED ve Playerbros tarafından duyuruldu. 
 
     8-9 Ağustos 2020 tarihlerinde gerçekleştirilecek ve ödül sponsorluğunu Oyunkolik firmasının yapacağı ‘E-Spor Counter Strike: Global Offensive Şampiyonası, elektronik spor lisansına sahip 16 yaş üzerindeki elektronik spor tutkunlarının katılımına açık olacak.
 
     Başvuru yapan ilk 128 takım ile sınırlı olacak şampiyonanın kayıtları, 20 Temmuz 2020 tarihinde başlayacak ve 7 Ağustos 2020 tarihinde saat 21:00 itibariyle sona erecek. Çevrimiçi ortamda yapılacak tüm müsabakaların ön elemeleri ve çeyrek final müsabakaları 8 Ağustos 2020 Cumartesi günü tek maç (Bo1), 9 Ağustos 2020 Pazar günü yapılacak yarı final karşılaşmaları üç maç (Bo3), üçüncülük karşılaşması ve final karşılaşmaları ise 5 maç (Bo5) şeklinde yapılacak ve twitch.tv/tesfedankara kanalı üzerinden canlı yayınlanacak.
 
 
 
     İlk üç dereceye giren takımlara Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından şampiyonluk kupası ve madalya verilecek. Ayrıca şampiyonanın ödül sponsoru 'Oyunkolik' tarafından ilk üç takıma yaklaşık 10 bin TL değerinde oyuncu ekipmanı ödülü verilecek.