Budget Cuts 10 Temmuz'da PlayStation VR'a Geliyor

Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Neat Corporation, sanal gerçeklik oyunu Budget Cuts'ın 10 Temmuz'da PlayStation VR'a geleceğini duyurdu. PlayStation VR versiyonu yeni Panopticon seviyesini de içerecek.

Budget Cuts ilk olarak 14 Haziran 2018'de sanal gerçeklik cihazları için çıkmıştı. Steam ve Oculus mağazalarında mevcut ve Valve Index, HTC Vive, Oculus Rift ve Windows Mixed Reality'i destekliyor.

Oyun hakkında:
 

Gizlilik odaklı bu benzersiz PS4 oyununda PlayStation VR gözlüğünüzü takın ve hem işinizi hem de canınızı kurtarmak için içinizdeki ninjavari ofis ajanı yeteneklerini ortaya çıkarın. Devasa TransCorp şirketinde evrak işlerinden sorumlu bir çalışan olarak göreviniz, maliyetleri düzenleyecek robotların gelişiyle tehlikeye düştü. En son iş arkadaşınız korkutucu İK departmanına sürüklendiğinde hayatta kalmak için tek şansınız, dizginleri ele almaktır.
 
Ustalıkla fırlayarak ya da gizli kalmaya çalışarak ofisten kaçın ve ölümcül robotik avcılarını çok keskin zarf açacaklarıyla devre dışı bırakarak kendinizi yakın dövüşte savunun. 

 
Çıkış fragmanı: