Cyberpunk 2077'de 1 Gün Gerçek Hayattaki 3 Saate Denk

Gazali Çetinkaya

 
Cyberpunk 2077'yi erkenden oynama fırsatı yakalayan Alanah Pearce, Night City'de 8 saatin gerçek hayattaki 1 saate denk olduğunu açıkladı. Yani oyun içinde 1 gün gerçek hayattaki 3 saate denk gelecek.
 
Diğer bazı açık dünya oyunları ile karşılaştırma yapacak olursak bu süre The Witcher 3: Wild Hunt'ta 1 saat 36 dakika, Grand Theft Auto V ile Red Dead Redemption 2'de 48 dakika.
 
Bunun yanı sıra GrizGaming (45:09) tarafından paylaşılan videoda oyundaki perk'lerle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Açılabilir perk'ler Vücut, Refleks, Teknik, Cool ve Zeka olarak beş ana dala ayrılıyor ve toplamda 12 adet alt dal var. Vücut alt dalları sokak dövüşçüsü, atletiklik ve imha etme; Refleks alt dalları tabanca, tüfek ve kılıç; Teknik alt dalları craft ve mühendislik; Cool alt dalları gizlilik ve soğukkanlılık; Zeka alt dalları hedef ve cihaz hackleme.
 
Vücut perk'lerinden bazıları Hard Motherfucker zırh ve direnci 10 saniyeliğine %20 artıyor ve Guerrilla ise düşmanları öldürdükten sonra kritik vuruşları 10 saniyeliğine %60 artıyor.
 
Oyunda ayrıca kedi ve köpek sevebileceğiniz de doğrulandı.
 
CD Projekt RED'in fütüristik rol yapma oyunu 19 Kasım'da Türkçe altyazı seçeneğiyle birlikte PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.