Shakedown: Hawaii Wii ve Wii U'ya Geliyor

Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Vblank Entertainment, Shakedown: Hawaii'nin 9 Temmuz'da Wii ve Wii U'ya geleceğini duyurdu. Wii versiyonu 3,000 kopya ile sınırlı olacak ve $29.99 fiyattan satılacak.

Retro City Rampage'in devam oyunu olan 16-bit açık dünya macera oyunu ilk olarak Mayıs 2019'da PlayStation 4, Switch, PS Vita ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkmıştı. Ardından Eylül 2019'da 3DS'e geldi.

PC versiyonu Ağustos'ta Steam'e de gelecek.
 
Oyun hakkında:  
 

Kurumsal imparatorluğunu kur ve rekabeti yok et.

Shakedown: Hawaii, ana gorevler, yan görevler, arcade mücadeleleri ve imparatorluk inşası ile dolu 16-bitlik açık bir dünyada üç kahramanın hikayesini takip ediyor. Adayı yürüyerek, arabayla veya tekneyle keşfet. Her bir karesi alışveriş yapmak için dükkanlar, hırsızlık yapmak için evler, etkileşimde bulunmak için siviller ve keşfedilecek sırlarla dolu.

Sen... batmak üzere olan bir şirketin CEO'susun. Online alışverişler perakende mağazaların, ortak araba kullanımı taksilerin ve İnternet yayınları da videocuların sonunu getirdi. Şirketini kurtarmak için 'modern işletme' yöntemlerini öğrenmen gerek.

Misyonları tamamlayarak, işletmeleri satın alarak, rakipleri sabote ederek, araziyi 'yeniden imar ederek' ve koruma parası için dükkanları haraca bağlayarak kendi 'meşru' şirketini kur.

 
Tanıtım fragmanı: