Slay the Spire Bu Ay iOS'e Geliyor

Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Mega Crit Games, kart oyunu ile roguelike unsurlarını birleştiren Slay the Spire'ın bu ay içinde iOS'e geleceğini duyurdu. $9.99 fiyattan satışa sunulacak.

Android versiyonu da yolda fakat henüz hazır değil.

Slay the Spire şu anda PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Yapabileceğimiz en iyi tek kişilik deste yaratma oyununu oluşturmak için kart ve Roguelike türü oyunları birleştirdik. Benzersiz bir deste oluşturun, acayip yaratıklarla karşılaşın, muazzam güçlere sahip kalıntıları keşfedin, ve Spire'ı katledin!
 
Dinamik Deste Yaratma: Kartlarınızı akıllıca seçin! Spire'a her tırmanmaya çalıştığınızda, destenize eklemeniz için çıkan yüzlerce kartı keşfedin. Birlikte verimli çalışan kartları seçerek düşmanları öldürün ve en tepeye ulaşın.

Sürekli Değişen Bir Spire: Spire'da başladığınız her yeni macera farklı düzenlere sahiptir. Riskli veya güvenli bir yol seçin, farklı düşmanlarla karşılaşın, farklı kartlar seçin, farklı kalıntılar keşfedin, ve hatta farklı Boss'larla savaşın!

Keşfedilecek Güçlü Kalıntılar: Kalıntı olarak bilinen güçlü eşyalar tüm Spire boyunca bulunabilir. Bu kalıntılar, güçlü etkileşimleri sayesinde destenizi aşırı düzeyde geliştirebilir. Fakat dikkat, bir kalıntı elde etmek size sadece altından daha fazlasına mal olabilir... 
 
Hepsi kendine has kartlara sahip dört karakter.
350+ tamamen eklenmiş ve hazır kart.
200+ bulunulabilir farklı eşya.
50+ benzersiz dövüş karşılaşması.
50+ size zarar verebilen veya yarar sağlayabilen gizemli olaylar.
Günlük Tırmanışlar kendinizi, dünyadaki diğer tüm oyuncularla karşılaştırmanızı sağlar.
Özel mod bir sürü çılgın oyun düzenleyicisini karıştırmanızı ve eşleştirmenizi sağlar.