Assassin's Creed Valhalla Viking Rap Savaşları İçerecek

Gazali Çetinkaya

 
Assassin's Creed Valhalla kreatif direktörü Ashraf Ismail oyunda bulunacak Viking rap savaşları mini oyununu detaylandırdı.

"Bu eskiden hem İskandinavya hem de İngiltere'de Sakson tarafında yaptıkları bir şeydi. O zamanlarda toplanma salonlarında otururken yapması keyifli olan şeylerden biriydi. İnsanlar bir şeyler içmeye başladıktan sonra seyircileri coşturmak için ritmik dalasmalarda bulunurlardı. Bu aslında tarihe dayalı. Hatta Odin'in Thor'u ritmik hakaretlerle yendiği, ikisinin arasında geçen yazılı bir destan var. Bunu eğlenceli bir şekilde kullanmak istedik. O zamanın bir parçası, kültürün bir parçası."

"Ya siz biriyle atışmak isteyebilirsiniz ya da onlar Eivor'a sataşmak isteyebilir. Eivor'a hakaret edecekler. Eivor'un da bir cevap vermesi gerekecek. Böylece önünüzde farklı seçenekler olacak ve ritmik olarak önceki hakarete uygun olanı bulmanız gerekecek."

"Aslında bununla ilgili daha fazlası var. Size bir şeyler de kazandıracak. Fakat bu detaylara daha sonra geleceğiz."

Assassin's Creed Valhalla bu yılın sonlarında PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox One, PC ve Stadia için çıkacak.