Henry Cavill Total War: Warhammer II'nin Yeni DLC'sinde Yer Alıyor

Gazali Çetinkaya

 
Karantina zamanını Warhammer minyatürleri boyayarak geçiren Henry Cavill şimdi de Total War: Warhammer II'ye dahil oldu.

Henry Cavill, Total War: Warhammer II'nin yeni indirilebilir içeriği The Warden & the Paunch'ta Yüce Elf Loremaster ‘Cavill’ karakteri olarak yer alıyor.

Karakterin özelliklerinden birinde The Witcher'daki Rivyalı Geralt rolüne gönderme yapılmış. ‘White Wolf’ adlı özellik büyük düşmanlara karşı +15 bonus veriyor.
 
Oyunun yönetmeni Richard Aldridge tarafından belirtilen göre "Henry Cavill'ın Total War: Warhammer oynamaktan ve Warhammer modeli boyamaktan keyif aldığını duyduğumda kendisini oyuna eklemenin iyi bir fikir olduğunu düşündüm. The Warden & the Paunch indirilebilir içeriği Henry Cavill'ı oyuna dahil etmek için iyi bir zamandı ve ayrıca tarafınızda kişisel özelliklere sahip güçlü bir Hoeth Loremaster bulundurmaktan daha iyi başka ne olabilir ki."

Total War: Warhammer II indirilebilir içeriği The Warden & the Paunch 21 Mayıs'ta çıkacak. Steam'de %10 indirimle 31,50 TL'den ön siparişte.