Star Wars Jedi: Fallen Order için Yeni Bir İçerik Güncellemesi Yayınlandı

Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Electonic Arts ve geliştirici Respawn Entertainment, Star Wars Jedi: Fallen Order için yeni bir içerik güncellemesi yayınladı.
 
Güncelleme Journey+ modunu oyuna getiriyor. New Game+ ile aynı olan bu moda oyunu bir kez bitirdikten sonra erişebiliyorsunuz. İlk oynanışınızdan kilidi açılan tüm kozmetikler Journey+ moduna taşınıyor, tüm ışın kılıcı renkleri en baştan itibaren mevcut oluyor ve dark side temalı yeni içerikler (Inquisitor üniforması, Protection ve Defence I & II ışın kılıcı parçaları ve kırmızı kyber kristal) ilk defa bu modda yer alıyor.

Güncelleme ayrıca Meditation Training modunu oyuna ekliyor. Oyundaki meditasyon noktalarından veya Journey+ modundan direkt olarak erişebileceğiniz bu modda çeşitli bölgelerde düşman ve boss akınına karşı mücadele veriyorsunuz. Tamamlamak 1 yıldız, can iyileştirmeden tamamlamak 2 yıldız ve hiç hasar almadan tamamlamak ise 3 yıldız veriyor. Bunun sonucu da yeni kozmetik ödüller kazanıyorsunuz. Burada kendi meydan okumalarınızı yaratmanız da mümkün. 
 
Bunların yanı sıra güncelleme yazı boyutunu ayarlayabilme dahil olmak üzere çeşitli erişilebilirlik geliştirmeleri, hata düzeltmeleri ve iyileştirmeler içeriyor.
 
Titanfall serisinin arkasındaki stüdyo Respawn Entertainment tarafından geliştirilen hikaye odaklı tek oyunculu üçüncü şahıs aksiyon macera oyunu Star Wars Jedi: Fallen Order PlayStation 4, Xbox One ve PC için Kasım 2019'da çıkmıştı. Şu anda tüm platformlarda %40 indirimde.

Güncellemenin tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.