Blizzard BlizzCon 2020 Etkinliğinin İptal Olabileceği Konusunda Uyardı

Gazali Çetinkaya

 
Blizzard Entertainment, Kasım ayında Anaheim'da hayranlarla birlikte BlizzCon 2020 etkinliğini düzenlemeyi planlıyor fakat şirket corona virüsü sebebiyle etkinliğin iptal edilme ihtimali olduğu konusunda oyuncuları uyardı. 
 
"Bu yılın sonlarına doğru her şeyin daha iyiye gideceğini umuyoruz fakat BlizzCon 2020'nin yapılıp yapılamayacağı konusunda konuşmak için henüz çok erken. Topluluğumuzun, çalışanlarımızın ve etkinliğin gerçekleşmesine yardımcı olan herkesin sağlığı bizim önceliğimiz."
 
"Düzenlenip düzenlemeyeceği veya nasıl ilerleyeceğimiz konuları etkinliğin birkaç ay öncesine kadar belli olmayabilir. Bir gelişme olduğunda sizleri bilgilendireceğiz." 
 
Blizzard Entertainment 2005'ten bu yana düzenlediği BlizzCon etkinliğini sadece iki kez pas geçti. Bu yılın sonlarında durumun nasıl olacağını bilmiyoruz. Etkinlik en kötü ihtimal dijital olarak düzenlenecektir veya duyurular sadece internet üzerinden yapılacaktır.

Şirket Overwatch 2, Diablo IV, Diablo Immortal, mevcut oyunları için yeni genişlemelerin tanıtımlarını ve muhtemelen başka duyurular planlıyor.