Erdinç İyikul Riot Games Türkiye Ülke Müdürlüğü Görevine Getirildi

Gazali Çetinkaya

Bölüm Sonu Canavarı'nın kurucularından olan ve sekiz yıldır Riot Games'te çalışan Erdinç İyikul, Riot Games Türkiye ülke müdürlüğü görevine getirildi.
 
Erdinç İyikul ilk olarak 2006 - 2007 yıllarında Nintendo Türkiye distribütörü Nortec Eurasia'da rol aldı. Ardından 2008'de Bölüm Sonu Canavarı sitesini kurdu ve 2012'ye kadar burada genel yayın yönetmeni olarak çalıştı. Sekiz yıldır Riot Games Türkiye'nin önemli bir parçası ve görevine bundan sonra Riot Games Türkiye ülke müdürü olarak devam edecek.
 
Erdinç İyikul konu ile ilgili olarak, "Sekiz yıldır parçası olmaktan büyük mutluluk duyduğum Riot Games'deki görevime bundan sonra, Türkiye ülke müdürü olarak devam ediyor olacağım. Çalışmaktan keyif aldığım değerli bir ekiple beraber, Türkiye'deki oyuncularımıza güzel deneyimler sunmaya devam edeceğiz."

"Son bir senedir beraber çalıştığım eski ülke müdürüm Onur Tamer'e bu süreçteki desteği için çok teşekkür ediyor, merkez ofiste üstleneceği yeni kritik rolde bol şans diliyorum. Yeni oyunlarımızla beraber yeni heyecanlar, 2020 ve sonrasında da sizlerle buluşacak."
 
League of Legends ile tanıdığımız Riot Games bu sene Legends of Runeterra, League of Legends: Wild Rift ve Valorant ile oyuncuların karşısına çıkacak ve oyunlar Türkçe dil desteği ile sunulacak. Bunların yanı sıra Riot Games'ten yeni bir dövüş oyunu ve aksiyon rol yapma oyunu da yolda. Ayrıca Riot Games'in parçası olan yayın markası Riot Forge aksiyon platform oyunu CONV/RGENCE: A League of Legends Story ve sıra tabanlı RPG Ruined King: A League of Legends Story üzerinde çalışıyor.