Türkiye'nin ilk Hikaye Tabanlı FPS Oyunu Soldiers of The Universe Ücretsiz Oluyor

Gazali Çetinkaya

 
İstanbul merkezli Rocwise Entertainment tarafından geliştirilerek Türkiye’nin ilk hikâye tabanlı First Person Shooter (FPS) Oyunu” olma özelliğine sahip “Soldiers of The Universe” (SoTU), evde kalıp macera oyunu arayanlara için Türk Telekom PlayStore üzerinden ücretsiz olarak sahip olunabilecek.

Soldiers of The Universe’in en önemli özelliği, Koronavirüs salgını dolayısıyla evlerden çıkılmayan böylesi bir dönemde ister tek başına isterse 4 kişi birlikte oynanabilmesi…

Rocwise ekibi Türkiye’nin Covid19 ile mücadelesinin en önemli tedbirlerinden olan; #evdekal önlemlerine destek olmak amacı ile Soldiers of The Universe oyununu Türk Telekom PlayStore üzerinden ücretsiz hale getirecek.
 
SoTU'da hikâye, ana karakter Hakan’ın babasının şehit olduğu haberini alması üzerine yurtdışındaki görevini bırakarak Türkiye’ye dönüş yapmasıyla başlıyor. Hakan, babasının da üyesi olduğu Akıncı Beyleri’nden babasının neden şehit olduğunu öğrendikten sonra yanındaki üç kahraman Türk askeri ile birlikte Cizre, Nusaybin ve İstanbul’da operasyonlar düzenleyip, Cerablus ve El Bab operasyonlarında görev alıyor.
 
SoTU: playstore.com/urun/soldiers-of-the-univers 
 
basın bülteni