Resident Evil 3 Remake Çıkış Fragmanı

Gazali Çetinkaya

 
Capcom, bugün itibarıyla PlayStation 4, Xbox One ve PC için piyasaya sunulan Resident Evil 3 remake'in çıkış fragmanını yayınladı.

Capcom ayrıca Jill Valentine'ın 17 Nisan'da yayınlanacak güncelleme ile Resident Evil Resistance'a oynanabilir karakter olarak ekleneceğini duyurdu.
 
Oyunun tanıtım yazısı ve fiyatları:
 

Hayranların çok sevdiği bir oyun yeniden doğuyor. Devasa Biyo Organik Silah Nemesis, tüm kaçış umutlarını söndürüyor. Bu acımasız ve zeki canavar, son hedefi Jill Valentine olmak üzere şehirdeki hayatta kalan tüm S.T.A.R.S. üyelerini ayrım gözetmeksizin yok etmek için yüksek güçlü silahlardan oluşan bir cephane kullanıyor.
 
Yoğun aksiyon, klasik hayatta kalma ve korku unsurlarıyla buluşuyor
Türünün standartlarını belirleyen korku oyununun heyecanını katlayan bitmeyen bir hayatta kalma savaşında korkutucu karşılaşmaların üstesinden gelin. Heyecan verici keşif hissi, hayranların severek beklediği ilginç bulmaca çözme bölümlerini tamamlıyor.
 
Tüyler ürperten gerilim daha da artıyor
RE Engine, karanlık köşelerde bekleyen grotesk zombilerin, korkunç yaratıkların ve durmadan takip eden bir canavarın yer aldığı fotorealistik bir atmosfer yaratıyor.
 
Daha yakın ve kişisel
Omuz üstü kamerası ve modernleştirilmiş kontrol şemasıyla 1999 yılının hayatta kalma ve korku klasiği güncel bir hâl alıyor ve oyuncuları Raccoon City kalıntılarında gezinirken kan donduran karşılaşmalara ve korkutucu olaylara itiyor.
 
Raccoon City'nin diğer tarafı
Kısa bir süre önce capcanlı olan bir şehrin, Umbrella Corporation tarafından geliştirilen biyolojik bir silah olan T-Virus salgınına uğramasıyla bir kabus haline dönüşmesini başka bir açıdan deneyimleyin.
 
Resident Evil Resistance
Resident Evil 3'ü satın aldığınızda çevrimiçi 4'e karşı 1 asimetrik çok oyunculu deneyimi de elde edersiniz. Resistance, oyuncuların Resident Evil evreninde kendi hayatta kalma deneyimlerini oluşturabileceği hem ortak hem de rekabetçi bir oynanış sunuyor. 
 
PlayStation Store -- 259,00 TL
Xbox Store -- 257,50 TL
Steam -- 259,00 TL 


Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.