Catherine: Full Body 7 Temmuz'da Switch'e Geliyor

Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Atlus ve geliştirici Studio Zero, Catherine: Full Body Switch versiyonunun 7 Temmuz'da çıkış yapacağını duyurdu.

Catherine: Full Body, orijinali 2011'de PlayStation 3 ve Xbox 360 için çıkan Catherine'in yenilenmiş versiyonu. Geliştirilmiş görseller ve oynanış, yepyeni müzikler, gelişmiş çok oyunculu seçenekler ve çok daha fazlasıyla Eylül 2019'da ilk olarak PlayStation 4 için çıkmıştı.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Daha zengin, daha tamamlanmış, giderek artan oranda kompleks. 2011'in ödüllü Catherine serisinin sürükleyici hikâyesi Catherine: Full Body'de geri dönüyor.

Kararsız kahramanımız Vincent, uzun süreli kız arkadaşı Katherine ile beş yıldır birlikte. Evliliğe adım atmak yerine Vincent kendisini tahrik eden sarışın bomba Catherine ile bir ilişki yaşarken bulur. İçinde bu aldatmayı yaşarken masum Rin'de teselli bulur işler daha karmaşık bir hâl alacaktır. Vincent'in yaşadığı bu ikilem, hayatını etkileyecek kâbusları görmesine yol açar... Aşkın bu imtihanlarına ve zorluklarına göğüs gerebilecek mi yoksa şeytana mı uyacak?

Geliştirilmiş görseller ve oynanış, yepyeni müzikler, gelişmiş çok oyunculu seçenekler ve çok daha fazlasıyla dolu bir Full Body deneyimini yaşamaya hazırlanın! 

 
Switch versiyonu fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.