Ghost Recon Breakpoint'in İkinci Bölümü Deep State Yarın Yayınlanıyor

Gazali Çetinkaya

Ghost Recon Breakpoint'in ikinci bölümü Deep State yarın yayınlanacak ve Ubisoft bölümün detaylarını ve fragmanını paylaştı.

Sam Fisher'ın konuk olacağı Deep State 7 saatin üzerinde oynanış sunacak 8 hikaye görevi ve 10 özel Splinter Cell temalı ödül içerecek. İlk bölüme herkes ücretsiz olarak erişebilecek. Tüm içerikler için Deep State Adventure paketi ya da Y1 Pass gerekli olacak. Oyuncular ayrıca 1900 Ghost Coin karşılığında da içeriklerin kilidini açabilecek.

Bunun yanı sıra yine yarın yayinlanacak 2.0 güncellemesi ile birlikte oyuncuları üç oyun ayarı karşılayacak. Regular oyunun bildiğiniz ilk halı. Immersive yeni taktiksel seçenekler ekleyecek ve eşya seviyesi ile seviyeli loot'u oyundan kaldıracak. Custom'da ise tüm seçenekleri istediğiniz gibi ayarlayabileceksiniz. İki yeni oynanabilir sınıf da eklenecek. Gizliliğe odaklanan Echolen sınıfı ve dronlara yüksek oranda hasar verebilecek Engineer sınıfı. Bu sınıflar da tüm oyuncular için ücretsiz olacak fakat Y1 Pass sahipleri yetenek puanına ihtiyaç duymadan direkt olarak erişebilecek.

PvP modu için ayrıca Stoney Creek, Freight Yard, Forgotten Valley ve Construction Site olmak üzere 4 yeni harita eklenecek.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.