Monster Hunter World: Iceborne Genişlemesinin Dördüncü Güncellemesi Alatreon Canavarını Ekleyecek

Gazali Çetinkaya

 
Capcom, Monster Hunter World: Iceborne genişlemesinin dördüncü büyük güncellemesi ile birlikte avlanabilir Alatreon canavarının ekleneceğini duyurdu. Güncelleme Mayıs ayında ilk olarak konsollar için yayınlanacak.
 
Ondan önce genişlemenin üçüncü büyük güncellemesi 23 Mart'ta konsollar ve Nisan'da PC için yayınlanacak. Bu güncelleme ise Raging Brachydios ve Furious Rajang canavarlarını ekleyecek. Bunun yanı sıra oynanışta bazı yenilikler, ayarlamalar ve hata düzeltmeleri içerecek. İndirme boyutu PlayStation 4'te 1.4 GB ve Xbox One'da 2.1 GB olacak. Güncelleme notlarının tamamı için monsterhunter.com
 
Monster Hunter World ve Monster Hunter World: Iceborne genişlemesi PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda. Ana oyun 15 milyon ve genişleme 5 milyondan fazla sattı.

Alatreon fragmanını ve geliştirici günlüğünü aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz. Geliştirici günlüğü Raging Brachydios, Furious Rajang, silahlar, oyun içi Full Bloom Fest etkinliği ve Alatreon'a odaklanıyor.