Rainbow Six Siege'e Yeni Arcade Oyun Modu Golden Gun Eklendi

Gazali Çetinkaya

 
Ubisoft, Rainbow Six Siege'e yeni arcade oyun modu Golden Gun'ın eklendiğini duyurdu.

23 Mart'a kadar ulaşılabilir olacak.
 
Arcade sınırlı süreliğine oynanışı küçük ölçekli bir şekilde değiştiren bir oynama listesidir ve topluluğun beğenmesi halinde sonraki güncellemelerde geri gelebilir. Bu modda, bu yeni harita üzerinde her atışı değerlendirmeniz gereken tehlikeli bir silahı kullanacaksınız.
 
Bu Arcade oyun modunda, Golden Gun adlı çok özel bir silahla Bölge Kontrolü karşılaşmasında yeni Oregon'un etrafında koşacaksınız. Bu modu çok özel yapan iki şey var. İlk olarak hedefi bulan her mermi, hedefteki operatörü anında öldürür. İkinci olarak, silahta sadece bir mermi vardır yani her atıştan sonra şarjörü doldurmalısınız. Her mermiyi değerlendirin çünkü başka silahınız yok. Bununla birlikte, yakın saldırılara ve araçlara erişiminiz olacak. Çoğu Operatör seçilebilir ancak birkaç operatör oynanış nedenlerinden dolayı kaldırıldı. 
 
D-50 silah kaplaması: İsraf adındaki bu altın silah kaplaması, 12.500 Nam veya 360 R6 Kredisi karşılığında D-50 için açılabilir. Ancak sadece Arcade oyun modu süresince kullanılabilir olacak.