Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Wars Outlaws'tan Yeni Ekran Görüntüsü Sızdırıldı

 
Ubisoft tarafından biz oyun severlere sunulacak olan açık dünya aksiyon macera oyunu Star Wars Outlaws'tan yeni bir ekran görüntüsü sızdırıldı. Oyun içi bir yapıya sahip olan yeni ekran görüntüsüne bakacak olursak Death Trooper birliğini görebiliriz.
 
Star Wars Outlaws beklenen yapımlar arasında yer alıyor
 
 
 
Death Trooper bildiğiniz üzere Galaktik İmparatorluğa hizmet eden gizlilik, casusluk ve öldürücülük konusunda uzmanlaşmış bir asker türü olarak karşımıza çıkıyor. Dolayısıyla oyun içerisinde bulunacak düşmanlardan diyebiliriz.
 
Star Wars temalı bu yapımdan yeni detayları şu anda oyuncular bekliyor. Tahmin edilene göre 10 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek olan sunumda yeni bir fragman bizlere sunulabilir.
 
Star Wars Outlaws, The Empire Strikes Back ve Return of the Jedi olayları arasında geçiyor. Bu yapımda oyuncular, galaksideki hem ikonik hem de yeni gezegenleri keşfedebiliyor. Kay Vess adlı karakterin rolüne büründüğümüz yapımda yeni bir hayata başlamanın yollarını arıyor ve aynı zamanda yanımızda Nix adında bir arkadaşımız bulunuyor.
 
Star Wars Outlaws, Snowdrop Engine adlı oyun motoru tarafından destekleniyor ve çıkışı ile beraber DLSS 3 desteğini de bünyesinde barındıracak. Oyun, 30 Ağustos tarihinde PlayStation 5, Xbox Series ve PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
PC için Aksiyon Macera Oyunu Mousebusters'ı Duyuruldu Skull and Bones Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Olacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

27.5.2024 10:39:29

0
Ben bu oyunun çok iyi olacağını ve ubisoft a çok kazandıracağını düşünüyorum umarım yanıltmaz.

aykut291

27.5.2024 00:04:48

0
Beklenen yapımlar arasındamı? Ciddimisiniz
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız