Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

İptal Edilen The Divison Hearland'dan Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı

 
 
Ubisoft tarafından bir süredir geliştirilme aşamasında bulunan ancak daha sonrasında iptal edilmesine karar verilen Tom Clancy's The Division Heartland için yeni detaylar ortaya çıktı. Gerçekleştirilen kapalı beta aşaması içerisinde yer alan görüntüler internete sızdırıldı. Bu görüntülere haberimizin en altından erişebilirsiniz.
 
The Divison Hearland çatışmalarıyla ön plana çıkacaktı
 
 
 
Üç dakikadan fazla bir aksiyon sistemini bizlere sunan The Division Heartland görüntüleri, oyunun nasıl bir yapıya sahip olduğunu doğrudan gösteriyor. Daha önce yüklenen bu video, oyunun kapalı beta aşamasından kaydedilen görüntüleri içeriyor. Oyunun yapısına bakacak olursak çevrimiçi olarak oynayabileceğimiz bir nişancı aksiyon deneyimini sunmayı hedeflediğini söyleyebiliriz.
 
Orta Amerika'da yer alan ve kurgusal bir topluluğu temel alan The Division Heartland, hayatta kalma, aksiyon ve nişancı unsurlarını içeriyor. Oyunda ülkenin dört bir yanında eğitim almış bir ajanı olarak yer alıyoruz. Oyuncular burada yardım çağrılarına cevap verebiliyor ve krizin ortasındaki olayları çözmeye çalışıyor.
 
Öte yandan Ubisoft yakın zamanda bildiğiniz üzere oynaması ücretsiz XDefiant oyununu piyasaya sürdü. Oyun ilk 2,5 saat içerisinde 3 milyon oyuncuya ulaştı. Şimdi ise yüz binlerce eş zamanlı oyuncu ile beraber hizmetine devam ediyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
VCT 2024 Masters Şanghay'da 2. Round Tamamlandı! Intel Extreme Masters Dallas 2024 Başlıyor!

BSC Misafiri

27.5.2024 11:48:49

0
ilk oyunda dark zone da aldığım zevki hiç bir zaman unutamayacağım daha sonra ubisoft her seride olduğu gibi fersah fersah geriye gitti ilk oyundaki survivol modu millet pubg falan oynuyordu o dönem 1000 basardı hepsine ama işte klasik ubisoft aç gözlülüğü bitirdi oyunu
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız