Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit

 
 
Yayıncılığını Deep Silver ve geliştiriciliğini Warhorse Studios'un üstlendiği Orta Çağ temalı açık dünya aksiyon macera oyunu Kingdom Come: Deliverance II bildiğiniz üzere 18 Nisan tarihinde resmi olarak duyuruldu. Uzun bir videonun ardından hem gerçek aktörlerin yer aldığı hem de oyun sahnelerinin gösterildiği bir içerik bizlere sunuldu.
 
Kingdom Come: Deliverance 2 çok bekleniyor
 
 
 
Kingdom Come: Deliverance 2 devam oyunu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanırken, oyun geliştiricisinin resmi Twitter hesabından çeşitli kesitler bizlere sunuluyor. Şimdi ise oyunun nasıl bir aksiyon sistemine sahip olacağını gösteren Twitter gönderisi karşımıza çıkıyor. Burada oyunun belli başlı temel savaş mekanikleri gösteriliyor ve ilk oyunu oynadıysanız elbette daha akıcı animasyonların olacağını doğrudan görebilirsiniz.
 
İlk oyun gerçekten de güzel bir atmosferi ve yapıyı bünyesinde barındırıyordu. Ancak savaş mekanikleri gerçekten de oyuncuları bezdiren bir yapıya sahipti. İkinci oyunda da aynı şekilde ilk oyunun üzerine inşa edilmiş bir yapının olduğundan bahsedebiliyor ve daha gelişmiş savaş sistemleriyle de karşılaşmak istiyoruz.
 
Beklenen yapımlar arasında yer alan Kingdom Come: Deliverance 2, 2024 yılı içerisinde PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam, Epic Games Store) için piyasaya sürülecek. Kısa savaş sistemi videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
oyun haberler 2024
Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız