Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yakuza 4'ün Hikaye Videosu Yayınlandı


 
     Sony'nin özellikle Japonya'da büyük ilgi gören serisi Yakuza, son zamanlarda kafaları iyice karıştırmaya başladı. Beşinci oyunun duyurusu, dördüncü oyun ve PSP'ye çıkan oyunu derken hangisi nerede çıkıyor iyice karıştırmaya başladık.
 
     Kısaca özet geçmek gerekirse Yakuza'nın PSP versiyonu Japonya'da çıktı. Dördüncü oyun ise geçtiğimiz Mart ayında Japonya'da çıkmıştı. Avrupa'da ise 2011 Mart ayında çıkacak. Tokyo Game Show 2010'da duyurulan beşinci oyun ise Mart 2011'de Japonya'da çıkacak. Batı çıkışı ise klasik olarak bir yıl sonra yani Mart 2012'de gelecektir. Açıklaması bile kafa karıştırıcı değil mi?
 
     Neyse konuyu daha fazla dallandırmadan Mart ayında batı çıkışını yapacak olan Yakuza 4'e gelelim. Sega bugün Yakuza 4 için yeni bir tanıtım videosu daha yayınladı. Bu yeni tanıtım videosunda oyunun hikaye detaylarına yer verilmiş. Para, güç, kadınlar ve onur... Oyundaki tüm bu detaylara hafif videoda değinilmiş. Bu yeni tanıtım videosunu buradan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
action adventure ps3 Yakuza Yakuza 4
Ofisinizi Left 4 Dead Sığınağına Çevirin Gran Turismo 5'in Çıkış Videosu Yayınlandı

BSC Misafiri

24.11.2010 15:48:20

0
Çok güzel bir video olmuş, lâkin ingilizce seslendirme yapmak gibi büyük bir hataya düşüp, üstünede seslendirme seçeneği sunmazlarsa büyük hata olur.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Yakuza 4
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız