Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Elder Scrolls V: Skyrim'den Yeni Görseller

Oyunun grafiklerinin mükemmel olacağı konusunda şüphemiz yok

    The Elder Scrolls V: Skyrim'in E3 fuarından sızan videoları oldukça etkileyici. Bu videolarda oyunun ilk oynanış görüntülerine ulaşmıştık. Grafiksel olarak bu neslin sınırlarını zorlayacak bir oyun olmasını beklediğimiz Skyrim'in yeni görüntüleri de yayınlandı.
 
    Bu görüntülerde grafiklerin ne kadar harika olacağını bir kez daha anlıyoruz. Bethesda'nın Creation Engine kullanarak geliştirdiği oyun Oblivion'un doğrudan devamı olacak.
 
     PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için geliştirilen oyun 11 Kasım'da raflardaki yerini alacak. Yeni ekran görüntülerini aşağıda bulabilirsiniz.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
The Elder Scrolls V Skyrim Elder Scrolls 5 Skyrim Bethesda 2K Games RPG
Hitman: Absolution'ın E3 Videosu Yayınlandı Resident Evil: The Mercenaries'e İlginç Kostümler!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

8.6.2011 21:36:05

0
umarım bu motoru Fallout'a da getirirler. The Elder Scrolls:Oblivion'dan sonra çok büyük gelişmeler var grafiksel açıdan ama 2012'de çıkacağından belki biraz unutulabilir :(

BSC Misafiri

8.6.2011 16:42:26

-2
Witcher 2'in de optimasyon sorunları olduğunu unutuyorsun.Ben daha oyunu sırf iyi optime olmadığı için oynamadım.Yeni bir patch ya da driver bekliyorum.Çıkmazsa da oynamam yani.

BSC Misafiri

8.6.2011 16:35:21

-2
Witcher 2'in de optimasyon sorunları olduğunu unutuyorsun.Ben daha oyunu sırf iyi optime olmadığı için oynamadım.Yeni bir patch ya da driver bekliyorum.Çıkmazsa da oynamam yani.

BSC Misafiri

8.6.2011 14:25:02

+3
The witcher 2 grafik olarak PC' ye yapılmış en iyi oyundur. Sonuçta bu oyun konsol portu olacak. O yüzden mükemmel grafikleri olmayacak ama yeterli düzeyde olacağı kesin. Bence bu oyun grafikleriyle değil hikaye, oynanış, müzik ve açık dünyaya sahip olmasıyla sevilecektir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Elder Scrolls V: Skyrim ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
156 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız