Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak

 
 
PlayStation konsollarına özel olarak çıkışını gerçekleştiren God of War Ragnarök için yeni haberler ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise oyunun ortaya çıkan bilgilere göre yakında PC için duyurulacağı aktarılıyor.
 
Söylentiler Billbil-kun adlı kullanıcıdan geliyor
 
 
 
Oyunun PC sürümüyle ilgili sızıntı haberi daha önce güvenilir haberlerle ön plana çıkan Billbil-kun adlı kullanıcıdan geliyor. Ayrıca Sony'nin Mayıs ayı içerisinde Silent Hill 2'nin de içinde bulunduğu bir PlayStation etkinliği düzenleyeceği bildiriliyor.
 
Sevilen oyun God of War Ragnarök, Kasım 2022'de PS4 ve PS5 için piyasaya sürüldü. Sony, oyunun ilk haftasında 5.1 milyon adet sattığını ve ilk 10 haftada ise bu satış sayısının 11 milyona ulaştığını belirtti. Bu sayılarla beraber şimdiye kadar en hızlı satan birinci taraf oyun unvanına kavuştu. En son yayınlanan bilgilere göre oyun Kasım 2023 itibarıyla 15 milyonun üzerinde satış sayısına sahip.
 
Öte yandan oyunun ücretsiz ek paketi God of War Ragnarök: Valhalla geçtiğimiz Aralık ayında oyunculara sunuldu. Ana oyuna bir son görev ekleyen bu ek paket, sevilen yapım içerisine roguelite türünden ilham alan yepyeni unsurları dahil etti.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun haberler 2024
Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

12.5.2024 11:12:43

0
Ps4 te bedava oynamıştım, şimdi 4k 60 fps pcde bedava oynarım iyi akar ???? beleş oyuna bayılıyorum

BSC Misafiri

11.5.2024 21:24:11

0
Sony eş zamanlı değil de gecikmeli gelmesi bizim için mantıklı dedi geçenlerde. eşzamanlı şuan imkansız yani hele böyle büyük oyunlarda bi 10 yıl sonra ne olacağı bilinmez kaldı ki bu haber bile söylenti ve çoğu yanlış çıkıyor söylentilerin

BSC Misafiri

11.5.2024 20:07:45

0
yani geç bile kalındı. hatta artık eş zamanlı çıkartılması gerekiyor

BSC Misafiri

11.5.2024 20:07:38

0
Bundan önce de the last of us sırada ki oyun diyorlardı nisanda duyurulcaktı sözde patladı şimdi de bu çıktı çünkü en çok bu haberler etkileşiim alıyor eee etkileşim varsa böyle önüne gelen sallar kafasına göre

BSC Misafiri

11.5.2024 20:07:23

0
Oyun dünyasında para sirkülasyonu hızlanırsa yeni yapımlar gelir.Sony açısından gerekli bir hamle.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız