Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ships Simulator 2024 Tam Bir Gemi Yönetim Deneyimi Sunuyor

 
 
Gerçekçi gemicilik deneyimiyle beraber kendi kaderinizi belirleyebileceğiniz bu yapımda Kaptan olarak oynayabiliyor, istediğiniz yöne doğru ilerleyebiliyor ve elinizden geldiğince farklı suları keşfetmeye hazırlanıyorsunuz. Yeni sulara doğru adım atabileceğiniz geminizle beraber hızlı bir şekilde ilerleyebileceğiniz ve yüzen birimlerin kaptanı olabileceğiniz bu yapımda ilgi çekici manzaraların tadını çıkarmaya hazırlanırken aynı zamanda çeşitli görevleri yapmaya da hazırlanıyorsunuz.
 
Oyunda elbette birçok büyük gemiden istediğinizi elinize alabiliyor, elinizdeki koordinasyon ve planlamalarla beraber istediğiniz yöne doğru ilerleyebiliyorsunuz. Aynı zamanda burada birçok geminin kontrolünü ele aldıktan sonra istediğiniz gibi çeşitli görevleri adım atabiliyorsunuz. Çeşitli görevleri gerçekleştirebileceğiniz, bu görevleri tamamlayabileceğiniz ve akabinde çeşitli kaynakların sahibi olabileceğiniz bu yapımda hem geminizi geliştirebiliyor hem de daha yüksek ve hızlı boyutlu gemilerle beraber istediğinizi yapabiliyorsunuz.
 
Bunun dışında oyunda rotanızı kendiniz belirleyebiliyor, planlamaları tamamen kendiniz yapabilirsiniz ve simülasyon olarak gerçekten de detaylı unsurlarla beraber karşılaşabileceğimizi burada aktarabiliyoruz. Avrupa'nın en büyük limanları arasında gezinirken istediğiniz gibi manzaraların tadını çıkarmaya hazırlanıyorsunuz. Farklı ortamlara doğru geçiş yaparken buralardaki ortamların ne kadar detaylı ve gerçekçi olduğunu söyleyebiliyor ve aynı zamanda bu büyük limanlar arasında gezinirken hangi görevleri tamamlayabileceğimizi ve neler yapabileceğimize tamamen biz karar verebiliyoruz.
 
 
 
Kargodan feribotlara, balıkçı teknelerini ve oradan da çeşitli gemilerde çalışma imkânına sahip olabileceğiniz bu yapımda farklı şekillerde yer alabiliyor, farklı etkinliklere katılabilir ve bu etkinlikleri tamamlayarak hem yeni becerilerin sahibi olabiliyor hem de daha farklı bölgelere hızlı bir şekilde ilerleyebiliyorsunuz.
 
Büyük yüzen birimlerin kaptanı olabileceğiniz ve dilediğinizi gerçekleştirebileceğiniz oyunda elbette yüksek maliyetli gemilerle beraber istediğinizi gerçekleştirebiliyor ve balıkçı teknelerinden yukarıda bahsettiğimiz gibi büyük feribotlara kadar istediğiniz gibi burada farklı gemilerin kontrolünü elinize geçirebiliyorsunuz. Oyunda Kaptan olarak elbette tüm sistemleri ve detayları elinize alabiliyor, bununla beraber çeşitli iyileştirmeler yapabiliyor, hangi yöne doğru gitmenize tamamen siz karar verebiliyor ve aynı zamanda nasıl bir şey olduğuna karar veremediğiniz nesnelere yakından göz atabiliyorsunuz.
 
Kendi rotanızı belirleyebileceğiniz, planlayabileceğiniz ve açık denizde navigasyonlarla beraber ilerleyebileceğiniz bu yapımda kendi yönünüzü bulmaya hazırlanıyor ve aynı zamanda burada kargo taşımacılığı simülasyonu sistemleri ile de karşılaşmamız mümkün diyebiliriz. Bununla beraber mallarınızı boşaltabiliyor, demirleme yapabiliyor, balık tutabiliyor ve daha fazla etkinlikle ve yan unsurlarla beraber de uğraşmak durumunda kalabiliyorsunuz.
 
Elbette oyunda gerçekçi denizcilik ve gemi sürme mekanikleri yer alıyor, bunlarla beraber istediğimiz gibi ilerleyebiliyor, istediğiniz görevlere doğru adım atabilir ve kaynakları toplayarak farklı noktalara doğru evrilebiliyorsunuz. Yapımı içerisinde yer aldığınız süre boyunca tüm bu unsurları ön planda tutarak kendi planlamalarınızı ve stratejilerinizi oyuna dahil edebilir ve bu tarz oyunlarda her bir oyuncu farklı bir deneyim elde edebiliyor.
 
Bu deneyimle beraber istediğiniz gibi çeşitli geliştirmeler yapabiliyor, bu geliştirmeleri ne kadar çok hızlı yaparsanız o kadar çok hızlı bir şekilde demirlemeyi gerçekleştirebiliyor ve daha farklı gemiler içerisinde yer alabiliyorsunuz. Oyunda hangi görevleri adım atabileceğiniz, hangi gemilere doğru çıkabileceğiniz tamamen sizin seçimlerinize bağlı olarak değişkenlik gösterebiliyor. Dolayısıyla burada yapacağınız seçimlerle beraber diğer oyunculardan farklı olabilir ve bu farklılıkla beraber de doğrudan hızlı bir şekilde Avrupa'nın en büyük limanları arasında gezip tozabiliyorsunuz. Böylece manzaralara doğru bir geçiş yapabiliyorsunuz.
 
 
Bunun dışında doğrudan olarak Kaptan olarak elinizdeki tüm ipleri tutabiliyor ve simülasyon unsurlarını bünyesinde barındırdığından dolayı da elbette bu arada detaylı yönetim unsurlarıyla karşı karşıya kalabiliyoruz. Rotamızı belirleyebileceğimiz, açık denizlerde navigasyonu açarak nereye doğru ilerleyebileceğimize biz karar verebileceğimiz ve aynı zamanda malları boşaltabileceğimiz yapımda kıyılara doğru ilerlemeden önce etrafa bir göz gezdirebiliyorum. Malları boşaltmak için doğru şekilde yanaşabiliyor ve nasıl yanaşacağımıza da burada biz karar verebiliyoruz.
 
Aynı zamanda burada demirleme yapabiliyor ve tüm bu unsurlarla beraber uğraşırken diğer taraftan balıkçılık işi ile de uğraşabiliyoruz. Elbette balıkçılık işi burada tamamen yan etkinlik olarak karşımıza çıkıyor ve herhangi bir zorunluluk burada söz konusu değil. Dolayısıyla manzaraların tadını çıkarırken bir yandan da balık tutmak için elbette en güzel deneyimi burada elde edebilir ve güzel bir deneyimle beraber kendinizi burada daha üst seviyeye ulaştırabilirsiniz.

Rotanızı planlayabileceğiniz, geminizin tamamında siz sorumlu olabileceğiniz yapımda varış noktanıza hangi rotadan gitmek istediğinize tamamen siz karar verebiliyor ve bununla beraber doğrudan dilediğinizi gerçekleştirebiliyorsunuz. Dolayısıyla oyunda yer aldığınız süre boyunca tüm iplerin sizin elinizde kaldığını söyleyebiliyor ve tamamen tüm yönetim usulü ile beraber elinizden geleni yapmaya koyuluyorsunuz.

Varış noktamızı kendi planlamalarınıza uygun belirleyebileceğiniz ve bununla beraber istediğinizi gerçekleştirebileceğiniz yapımda en iyi şekilde rotanızı belirleyebiliyor ve bu rotayla beraber elbette uygun yakıt ikmalleri ile beraber de karşı karşıya kalmak durumunda bulunuyorsunuz. Dolayısıyla oyunda hangi rotadan ilerleyebileceğinize tamamen siz karar verebilirken aynı zamanda yakıt ikmali konusunda da doğrudan gözlemlemeniz gerekiyor. Çünkü uygun yakıt tedariği yapmayı unutmak durumunda elbette tamamen denizin ortasında kalabiliyor, gidebileceğiniz yere doğru ilerlemek durumunda kalamıyor ve buradan yardım almak durumunda kalıyorsunuz. Dolayısıyla gideceğiniz yerlere önceden bir bakış atabilir, yakıtınızı bir göz gezdirebilir ve yetecek bir yakıtla beraber de oradan yola koyulmak durumunda kalabilirsiniz.
 
 

Tüm bu unsurlarla beraber doğru bir şekilde görevlere yaklaşabilir ve güvenli bir şekilde kendi görevlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Yakıt ikmalini ve tedariğini unutmamaya özen gösterdiğiniz ve yakıt ikmali sonunda yolculuğunuzun sonu anlamına geldi yapımda hava koşullarına burada olduğunu aktarabiliyoruz.
 
Dinamik hava koşulları ile beraber elbette doğrudan etkilenebiliyor geminizin ne durumda olduğu konusunda hava durumu oldukça önem arz ediyor. Çünkü bir yandan güneşli bir havada ve durgun sularda normal bir şekilde eve güvenli bir şekilde ilerlerken yağmurlu ve fırtınalı bir havada dalgaların olduğu bir süreçte elbette geminizin burada zor bir şekilde ilerlediği, bu durumdan çok üst düzey bir şekilde etkilendiği ve daha fazlasıyla beraber zorluk çıkardığı anlamına gelebiliyor. Dolayısıyla dinamik hava koşulları ile beraber sizin yolculuğunuz ve göreviniz sekteye uğrayabilir ve bu durum tamamen sizi etkileyen unsurlar arasında yer alıyor.
 
Bu oyun içerisinde elbette sadece malları bir tarafa koyup ilerlemenin dışında elbette kurtarma görevlerinin olduğundan da bahsedebiliyoruz. Etkinliklerin ve görevlerin yer alması sebebiyle ilgi çekici detayları bünyesinde barındıran bu yapımda bir yandan balık tutma gibi yan etkinliklerle kendinizi meşgul ederken diğer yandan kaynakların devasa gemilerle beraber taşınmasına yardımcı olabiliyorsunuz.

Bunun dışında mahsur kalan birimleri buz kırıcınız beraber yardım etmeniz ve diğer taraftan onlara güvenli sulara doğru götürmeniz gerekiyor. Oyunda aslında bir taraftan kurtarma görevlerinin olduğundan ve aynı zamanda mahsur kalan insanlara yardım etmemiz gerektiğinden de bahsetmek gerekiyor.
 
Bu da oyunda yer alan çeşitli etkinlikler ve görevler arasında bulunuyor. Ve böylece oyuncular burada güzel bir deneyim elde etmek için buradaki etkinliklere katılabilir ve çeşitli görevleri yerine getirmek için elinden geleni yapmaya koyuluyor. Devasa kaynak gemileri ile beraber yer alabildiğiniz yapımında hem kendi güvertenizden bulunan insanları korumak durumunda kalır hem de mahsur kalan birimlere burada yardımcı olmak istiyorsunuz. Dolayısıyla onlara güvenli sulara doğru götürmeniz gerektiğini elbette onların görevlerine de bir nevi yerine getirmiş oluyorsunuz.
 
 

Farklı şekillerde seçeneklerle beraber karşılaşabileceğiniz yapımda birçok görev içeriğiyle beraber ilerleyebiliyor, bu görev içerikleri gerçekten de büyük önem arz ediyor. Bunlarla beraber yeni tecrübe edinebiliyor, bu tecrübe puanları ile beraber hem kendinizi geliştirebiliyor hem de yeni tekneleri ve gemilere doğru yelken açabiliyorsunuz. Bunun dışında balıkçılık konusunda kendinize üst düzey bir yapıya evrilebiliyor ve daha fazla detay ile beraber oyundaki yerinize alabiliyorsunuz.

Çeşitli görevleri atabileceğiniz ve makinenin çalışmasını da oradan sağlayabileceğiniz yapımda mallar kendi kendine yazık ki istediğimiz yere gitmiyor. Dolayısıyla burada bazen belirli bir yere ulaşmak için farklı şekillerde hamleler yapmanız gerekiyor ve müşteriler sizden ham maddeyi veya konteynerleri limandaki uygun yerlere boşaltmanızı isteyebiliyor. Bu durumda siz de elinizden geldiğince bu malları boşaltmak için farklı şekillerde hamleler yapabilir, doğru şekilde fark etmek durumunda kalıyor ve yeminizi doğru yere doğru koyduktan sonra elbette bu malların taşınmasına yardımcı olabiliyorsunuz.
 
Bu durumda elbette daha fazla çalışma prensibi ile beraberinde getiriyor ve bununla beraber de hem konteynırlara doğru ilerleyebiliyor, bu konteynerleri taşıyabilir ve hammadde istedikleri yerlere doğru götürmek durumunda kalıyoruz.

Oyunda birinci şahıs kamera bakış açısıyla beraber bir karakteri kontrol ediyor, bu karakterle beraber malları dilediğimiz şekilde işaretleyebilir ve doğrudan bu malları diğer tarafa doğru taşımak durumunda kalıyoruz.
 
 
 
Farklı şekillerde donanım araçları kullanabileceğimiz bu araçlarla beraber görevleri tamamlayabileceğimiz yapımda sadece gemiyi kontrol etmekte kalmıyor aynı zamanda aşağıya inerek de farklı etkinliklerle karşı karşıya kalabiliyoruz.

Doğru aletlerle ve parçalarla beraber istediğiniz hamleyi yapabileceğiniz ve bu hamlelerle beraber ekibinizi yönetebileceğiniz yapımda ekibinize istediğiniz şekilde, yani ekip üyelerinize dilediğiniz görevi verebiliyor ve iş için doğru aletleri burada kullanmak oldukça önem arz ediyor. Geniş yelpazedeki gerçek ekipmanlarla beraber istediğiniz gibi ilerleyebildiğiniz yapımında bu ekipmanlar arasından dilediğinizce seçebilir, aletlerin doğru kullanımı denizde başarının anahtarı olarak karşımıza çıkıyor ve herkesin iş başında olduğu bu yapımda gerçekten mürettebat üyelerinizin durumu da oldukça kritik bir yapıyı bünyesinde barındırıyor.

Oyunda mürettebat üyelerinizi dilediğiniz gibi emirler verebiliyor, onları yönetebiliyor, işin hangi kısımlarını yapabileceğinize siz karar verebilir ve ona göre zaferin anahtarı olabilecek bu görevleri mürettebat üyelerine dağıtabiliyorsunuz. Üyelerle beraber denizdeki çeşitli zorluklarla yüzleşebiliyor, farklı kritik hamlelerle beraber elbette burada yapacağınız hamleler değişkenlik gösterebilir ve elinizden geldiğince bu üyelerle beraber koordineli bir şekilde çalışabiliyorsunuz. En iyi şekilde değerlendirme yapabileceğiniz ve bunlarla beraber dilediğinizi gerçekleştirebileceğiniz yapımda ekip üyelerinizle beraber balık tutabiliyor, malları taşıyabiliyor, yükleri boşaltabiliyor ve daha fazla detay ile beraber oyundaki yerinize almaya koyulabiliyorsunuz.
 
 
Gerçekçi unsurlarla donatılmış bu yapımda denizcilik konusunda tüm yönetim unsurları size emanet ediliyor. Elinizde büyük bir gemi var ve farklı gemilerle beraber yol alarak, çeşitli görevlere doğru ilerliyorsunuz. Bu görevleri tamamlarken bir yandan atmosferleri ve manzaraları keşfedebilir, aynı zamanda balık tutma gibi yan etkinliklerle de oyundaki yerinizi alabilirsiniz.

Oyunda yer aldığınız süre boyunca mürettebat üyelerinizi dilediğiniz şekilde yönetebilir, yönetim unsurlarını elinize aldığınız süre boyunca istediğiniz gibi ilerleyebilir ve dilediğinizi gerçekleştirmek için koordineli ve stratejik bir şekilde çalışma sağlayabilirsiniz. Bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız bu oyunu bir göz atabilir ve ona bir şans verebilirsiniz. Oyuna şu anda Steam sayfası açık durumda ve dilerseniz Steam sayfası üzerinden de istek listenize ekleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Ships Simulator 2024
ESL Pro Lig Sezon 19 Başlıyor! Fallout 76'ya Yeni Bölge Geliyor: Skylive Valley

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız