Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

RPG Card-en-Ciel, 24 Ekim'de Konsollar ve PC İçin Çıkış Yapıyor

 
 
Geliştirici Inti Creates, RPG Card-en-Ciel'in dünya çapında 24 Ekim'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için dijital olarak Steam üzerinden çıkış yapacağını duyurdu.
 
Japonya'da Card-en-Ciel'in fiziksel sürümleri PlayStation 5 ve Switch için de mevcut olacak. İkincisi oyunun bir kopyasını, sanat kitabını, üç diskli film müziği CD'sini ve akrilik Ancie anahtarlığını içerir. Hem standart hem de sınırlı fiziksel sürümler, yakın zamanda duyurulan Divine Dynamo Flamefrit'i de bonus olarak içerecek.
 
Card-en-Ciel, 300'den fazla karakter ve 50 vokal şarkısı içeren deste oluşturucu, roguelite bir RPG macerasıdır. Her zaferle yeni bir müttefik kazanma şansını yakalayın, yeni stratejiler ve kombinasyonlar açın. Kartlar efektleri, hareketleri veya Özel Becerileri için kullanılabilir. Her kart için doğru modu seçmek çok önemlidir! 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu RPG Card-en-Ciel PC PlayStation 5 Xbox Series PlayStation 4 Xbox One Switch
RPG Tales of the Rays, 23 Temmuz'da Japonya'da Hizmeti Sona Eriyor Hayatta Kalma Aksiyon Oyunu V Rising, 11 Haziran'da PS5 için Çıkıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız