Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Pillars of Eternity II: Deadfire'ın Üçüncü DLC'si The Forgotten Sanctum 13 Aralık'ta Çıkacak

 
Obsidian Entertainment, Pillars of Eternity II: Deadfire'ın üçüncü indirilebilir içeriği The Forgotten Sanctum'ın 13 Aralık'ta çıkış yapacağını duyurdu.
 
The Forgotten Sanctum Eora'nın büyücülerine yardım etmek ya da engellemek görevinde ekibinizin bağlılığını ve ahlakını test edecek. "Nesillere kaybolan bu sırları ortaya çıkarırken yardım mı edeceksin yoksa ihanet mi edeceksin? Yaptıklarınızın sonucu ne olursa olsun Deadfire bölgesinde hissedilecek."
 
Pillars of Eternity II: Deadfire'in ilk indirilebilir içeriği Beast Of Winter 2 Ağustos'ta, ikinci indirilebilir içeriği Seeker, Slayer, Survivor 25 Eylül'de çıkmıştı ve son indirilebilir içerik The Forgotten Sanctum 13 Aralık'ta çıkacak. Bu üç indirilebilir içerik de Pillars of Eternity II: Deadfire - Obsidian Edition'a dahil. Sadece ana oyuna sahip olanlar bu indirilebilir içeriklere Season Pass ya da her birini bağımsız olarak satın alarak erişebilir.

Pillars of Eternity II: Deadfire şu anda PC üzerinde ulaşılabilir durumda. PlayStation 4, Xbox One ve Switch versiyonlarının 2018 sonlarında çıkması planlanıyordu ancak halen bir ses yok.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer
Civilization VI'nın İkinci Genişleme Paketi Gathering Storm Duyuruldu League of Legends 8.23 Yama Notları Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız