Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Özgün Bir Adventure Oyunu: The Little Acre

 
   İrlandalı oyun stüdyosu Pewter Games Studios'un fantezi-komedi temalı oyunu The Little Acre'ın Steam Greenlight kampanyası başladı. Küçük Lily ve garip bir dünyaya ışınlanan babası Aidan'ın şirin ve komik hikayesini anlatan oyunumuz izometrik bir point&click adventure oynanışına sahip. Tüm grafikler elle çizilmiş ve tüm ara sahneler harik 2D animasyonlardan oluşuyor. Bu tatlı oyunu oynayabilmek için yapmamız gereken tek şey ise oyunun Steam Greenlight sayfasına gidip "Bu oyun çıkarsa kesin alırım" diye parmak basmak.
 
   The Little Acre'ın kendine özgü grafik stili, harika seslendirmeleri ve yine kendine özgü izometrik oynanışı oyunu benzerlerinden ayırıyor. Komik ve şirin teması ise, oyunu ailenin tüm bireyleri için (evet dayınız için bile) oynanabilir kılıyor.
 
   The Little Acre Windows, Mac ve Linux için 2014'ün son çeyreğinde çıkacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
steam greenlight adventure izometrik
Suda51'in Nintendo Konsolları için Oyun Geliştirme Planı Yok The Last of Us: Remastered'ı İndirimden Önce Ön Sipariş Eden Oyunculara Fiyat Farkı Geri Ödenecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız