Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Monster Hunter Serisi Satışları 100 Milyona Ulaştı

 
 
Capcom tarafından oyunculara sunulan aksiyon rol yapma deneyimi Monster Hunter serisinin yeni satış sayıları açıklandı. Açıklanan detaylara göre seri dünya çapında 100 milyon adet satış sayısını aşmış durumda. Ayrıca seri içerisinde yer alan Monster Hunter Rise satışları 15 milyon adede, genişleme paketi Monster Hunter Rise: Sunbreak ise 8 milyon satış sayısına ulaştı.
 
Serinin en çok satan oyunu Monster Hunter: World
 
 
 
Monster Hunter Rise ve Monster Hunter Rise: Sunbreak'in en son Haziran 2023 tarihinde (sırasıyla) 13 milyon ve 6 milyon adet sattığı bildirilmişti. Hem ana oyunun hem de genişleme paketinin piyasaya sürülmesinden bu yana yılda yaklaşık 2 milyondan fazla sattığını aktarabiliriz.
 
Diğer taraftan daha önce duyurulduğu üzere Monster Hunter: World oyunu 25 milyondan fazla sattı ve piyasaya sürülmesinden bu yana geçen 7 yıl içerisinde her yıl 1 milyondan fazla satmış durumda. Açıklanan detaylara göre bu yapım Capcom'un bugüne kadar en çok satan oyunu.
 
Son olarak Monster Hunter serisinin en yeni oyunu Monster Hunter Wilds, serinin 20. yıl dönümüne denk gelecek şekilde 2025'in başlarında PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için çıkacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
INDIKA, PS5 ve Xbox Series Konsollarına Geliyor: İşte Çıkış Tarihi Ertelenen The Rogue Prince of Persia'nın Çıkış Tarihi Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

14.5.2024 16:05:18

0
Büyük başarı helal olsun.Darısı dogma 2 nin başına.Bana daha çok hitap eden bir oyun serisi.Dogma 2'yide başarılı görmek isterim.

yaratıc1KLAVYE

14.5.2024 14:04:32

0
Bebeğim Monster Hunter World. O canavarların en büyüğünü ve en küçüğünü bulmak için saatlerimi gömdüm. Ama çok keyifliydi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız