Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor

 
Yayıncı ATLUS ve geliştirici Studio Zero, Metafor: ReFantazio'nun 11 Ekim'de Steam ve Microsoft Store aracılığıyla PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Kralın suikastının ardından taht boş kalıyor. Tacı devralacak bir veliaht olmadığından kral, yeni hükümdarın halk tarafından seçilmesini buyuruyor ve hem taht hem de gelecek mücadelesi başlıyor. 
 
Persona 3, 4 ve 5'in arkasındaki ekip, Metaphor: ReFantazio'yu sizlerde buluşturuyor. Bu eşsiz ve fantastik dünyada kahraman, peri arkadaşı Gallica'yla beraber krallığın kayıp prensinin lanetini kaldırmak için yola çıkıyor. Kaderinizi kontrol edin, korkularınızla yüzleşin ve kalbinizin derinliklerindeki ""Archetype"" güçlerini uyandırın. "Archetype" gücü uyandırdığınızda eşsiz iş sınıflarının kabiliyetlerini birleştirip kullanabileceksiniz. Bağlarınızı güçlendirin, ekibinizi kurun ve düşmanları alt edip krallığın gerçek yüzünü keşfedin.
 
Fragman Videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu ATLUS Studio Zero Metafor: ReFantazio Steam Microsoft Store PlayStation 5 Xbox Series PlayStation 4 PC
Senua’s Saga: Hellblade II İçin Türkçe Dil Desteği Eklendi Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor

mehmetalpertr

23.4.2024 23:49:42

0
istek listesine aldım. Fiyatına göre bakacağım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız