Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

MARS 2120 Tam Sürüme Kavuşuyor: Çıkış Tarihi Açıklandı

 
 
Yayıncı ve geliştirici QUByte Interactive, metroidvania oyunu MARS 2120'nin Erken Erişim'den çıkıp 28 Mart 2024 tarihinde PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için tam sürüm olarak piyasaya sürüleceğini duyurdu.
 
Oyun geçtiğimiz sene bizlere sunuldu
 
 
 
MARS 2120 ilk olarak 26 Ekim 2022'de Steam üzerinden PC için Erken Erişim olarak yayınlandı. Bu süreçte birçok güncellemeyi oyuna dahil eden ekip şimdi ise tam sürüme kavuşturmaya hazırlanıyor. Oyun Castlevania: Symphony of the Night veya Guacamelee! gibi klasiklerden esinleniyor.
 
Yakın dövüş mekaniklerine sahip bir deneyimi bizlere sunmayı hedefleyen oyunda buz, ateş ve elektrik gibi elementlere bağlı özel yetenekleri kullanabiliyoruz. Çavuş Anna "Thirteen" Charlotte'u kontrol ettiğimiz yapımda kolonide gezinebiliyor, Mars'ın sırlarını açığa çıkarabiliyor ve karakterimizin savaşmasına yardımcı oluyoruz. 
 
Çıkış tarihi fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu MARS 2120
Nostalji Bir Deneyim Stronghold, Definitive Edition ile Geri Dönüyor Kasım 2023'te Çıkış Yapacak Tüm Oyunlar

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız