Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

F1 24’ün Ana Ekranında Türk Şarkıcı INJI’nin Şarkısı Yer Alıyor

 
 
Heyecan dolu yarış deneyimini bizlere sunmayı hedefleyen F1 24'ten yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün yayınladığımız bir haberle beraber oyunun ışın izlemeli versiyonunun normal sürümle karşılaştırıldığını aktardık. Şimdi ise oyunun ana ekranında yer alan bir şarkı dikkatleri üzerine çekti.
 
INJI'den Bellydancing şarkısı oyunun ekranında ortaya çıktı
 
 
 
F1 2024 ana ekranına Türk şarkıcı INJI damgasını vurdu. Sosyal medya platformlarında bir hayli ön plana çıkan video sonrasında oyuncuların olumlu yorumlar yapmaya başladı. İnci Gürün adı ile karşımıza çıkan INJI, Türk şarkıcı ve söz yazarı olarak karşımıza çıkıyor.
 
"Bellydancing" şarkısı ile ön plana çıkan İstanbul doğumlu INJI yeni şarkılar yapmaya kaldığı yerden devam ediyor. Sosyal medya platformlarında meşhur olan F1 24 videosuna aşağıdan ulaşabilir ve izleyebilirsiniz. Beklenen yapımlar arasında bulunan F1 24, 31 Mayıs tarihinde piyasaya sürülecek. Oyunun ön siparişleri şu anda açık durumda.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
oyun haberler 2024
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyununu Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın Haziran Ayında PlayStation Plus'tan 12 Oyun Ayrılıyor

BSC Misafiri

25.5.2024 20:57:58

+1
bayağı vizyonuzlar onu anladık
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız