Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

El Konsolu Lenovo Legion Go Oyunculara Neler Vadediyor?

 
 
Bildiğiniz gibi özellikle Steam Deck ile beraber el konsolları tekrardan bir popülerlik kazandı büyük markalar sırayla cihazları çıkarmaya başladı. Son üyelerden biri de Lenovo'nun geliştirmiş olduğu Lenovo Legion Go. Peki Lenovo Legion Go, neler sunuyor, alınır mı alınmaz mı? Bu sorunun cevabını Burak ile birlikte yanıtlamaya çalışıyoruz.
 
Videomuz
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
BSC bolumsonucanavari Bolum Sonu Canavarı PC PS3 xbox 360 DS PSP Wii IPhone PS4
Manhunt için Geliştirilen RTX Remix Modu İlgi Çekici Görünüyor Suicide Squad: Kill the Justice League için Denuvo Koruması Eklendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

30.1.2024 12:36:14

0
Özel oyun+özel marka+özel karakterler+eğlenceli oyun tarzı bunlar nintendo'nun elini çok güçlü tutan ve liderlik koltuğuna oturtan özelliklerdir. Çözünürlük, işlemci hızı, rtx, dlss vs vs... el konsolcuları eğlenmeye bakarlar iplemezler oyunun grafiğini, ya da çözünürlüğünü nintendo, bu ve ya diğer markaların el konsoluyla saatler geçirmek zordur, el konsolu kısa süreli eğlence demektir. Eğlence vaad etmiyor bilindik pc oyunlarını oynatıyorsa bir el konsolu tüketici için genel geçer bir heves olduğunu gözlemledim. Tüketici alır sonra da sarı siteye koyar. (Not:Switch lite,psp, ps vita sporluyum)

Jer Aders

29.1.2024 10:47:35

0
Nintendo ile diğerlerini bir mi tuttun sen şimdi? Nintendo bo* çıkarsa satın alacak kitlesi var. Ayrıca doğru yazmışlar, steam deck'ten sonra el konsolları popüler oldu. Switch çıktıktan sonra kaç handheld cihaz çıktı ki? Deck'ten sonra sürüsüyle çıktı.

BSC Misafiri

28.1.2024 17:22:48

0
"Bildiğiniz gibi özellikle Steam Deck ile beraber el konsolları tekrardan bir popülerlik kazandı büyük markalar sırayla cihazları çıkarmaya başladı" 6 yılda 140 milyon konsol satan nintendo switch:hold my beer
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bölüm Sonu Canavarı ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
426 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız