Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dövüş Oyunu Sclash Konsollar için 2 Mayıs'ta Çıkış Yapıyor

 
 
Yayıncı Maximum Entertainment ve Abiding Bridge ve geliştirici Bevel Bakery, 2D samuray dövüş oyunu Sclash'ın 2 Mayıs'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Switch için çıkış yapacağını duyurdu.
Sclash ilk olarak 4 Ağustos 2023'te Steam ve GOG aracılığıyla PC için piyasaya sürüldü. 
 
Sclash, gerginlik dolu, bir vuruşun öldürebileceği 2D samuray dövüş oyunudur. El çizimi bir samurayı güzel boyanmış sahnelerde oyna ve her hamle önemlidir. Dayanıklılığını iyi yönet, nefes al ve öldürücü bir vuruş için zamanı kullan. Dayanıklılık mekaniği ile savaşlar, hüzünlü samuray düelloları gibi tempo kazanır, bir sonraki hamlenizi düşünmek için zaman ve alanınız olur.
 
Her hamledeki baskıyı hissedin, her kesmenin önemli olduğu muhteşem el çizimi ortamlarda tek vuruşlu gerilim dolu savaşlar... Sadece 3 düğme ve kombolar olmadan, herkes 5 dakika içinde (veya daha kısa sürede) Sclash oynamayı öğrenilebilir.  
 
Duyuru Videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Maximum Entertainment Abiding Bridge Bevel Bakery 2D samuray dövüş Sclash PlayStation 5 Xbox Series PlayStation 4 Xbox One Switch
Çok Oyunculu Birinci Şahıs Nişancı Arena Breakout: Infinite PC için Duyuruldu Aksiyon Macera Oyunu Biped 2 Konsollar ve PC için Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız