Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Civilization VI'nın İkinci Genişleme Paketi Gathering Storm Duyuruldu

 
Yayıncı 2K ve geliştirici Firaxis Games, Sid Meier's Civilization VI'nın ikinci genişleme paketi Gathering Storm'u duyurdu. 14 Şubat'ta Windows PC için çıkacak ve Steam'de 149,00 TL'den ön siparişe açıldı.
 
Gathering Storm Hakkında:
 

Civilization VI'nın ikinci genişleme paketi olan Gathering Storm'da çevrenizdeki dünya her zamankinden daha canlı.
 
Yeni ileri teknolojiler ve mühendislik projeleri geliştirerek ve Dünya Kongresi'nde kritik sorunlarla ilgili olarak global toplulukla görüşmeler yaparak vatandaşlarınız için zafere giden yolu çizin.
 
Oyunda yaptığınız seçimler dünyanın ekosistemini etkiler ve tüm gezegenin geleceğini etkileyebilir. Sel, fırtına ve yanardağ gibi doğal afetler Geliştirmelerinizi ve District'lerinizi yok edebilir ancak geçip gittikten sonra arazileri yenileyip zenginleştirebilirler de.
 
Civilization VI: Gathering Storm bu yeni sistemlere ek olarak sekiz yeni uygarlık ve dokuz yeni lider sunuyor. Çeşitli yeni birlikler, district'ler, binalar ve geliştirmelerin yanı sıra yedi yeni world wonder kurulabilir.
 
ÇEVRESEL ETKİLER
Yanardağlar, fırtınalar (tipiler, kum fırtınaları, hortumlar, kasırgalar), iklim değişikliği, seller ve kuraklıklar.
 
GÜÇ VE TÜKETİLEBİLİR KAYNAKLAR
Stratejik kaynaklar Gathering Storm'da ek bir rol oynar. Bu kaynaklar artık şehirleriniz için elektrik üretmek üzere elektrik santrallerinde kullanılır. Başlangıçta en gelişmiş binalarınıza Kömür ve Yağ gibi karbon tabanlı kaynaklar yakarak güç sağlayacaksınız ancak günümüzdeki teknolojilere doğru ilerlerken yenilenebilir enerji kaynaklarının da kilidi açılır. Kaynak kullanımıyla ilgili seçimleriniz dünyanın sıcaklığına doğrudan etki eder ve buzulların erimesine ve deniz seviyelerinin yükselmesine neden olabilir. 
 
MÜHENDİSLİK PROJELERİ
Kanallar, barajlar, tüneller ve tren yolları gibi geliştirmeler yaparak elverişsiz arazi koşullarının üstesinden gelmek için dünyayı imparatorluğunuzun çevresinde şekillendirin. Şehirleri yerleştirirken kıyılardaki düz arazilerdeki sel riskini göz önünde bulundurun ancak oyunun ilerleyen bölümlerinde bu karoları korumak için Sel Bariyerleri gibi yeni teknolojilerin kullanılabileceğini de unutmayın.
 
DÜNYA KONGRESİ
Dünyanın diğer liderleri arasında sesinizi duyurun. İttifaklarla, şehir devletlerini etkileyerek, World Game'lerde yarışarak ve daha fazlasıyla Diplomatic Favor kazanın. Diplomatic Favor'ı diğer liderlerden sözler almak, Resmi Kararlar için oy kullanmak, bir acil durumu ele almak için Özel Oturum talep etmek ve yeni Diplomatic Victory'ye ulaşma görevinizde oylarınızın ağırlığını fazlalaştırmak için kullanın. 
 
21. YÜZYIL TEKNOLOJİLERİ VE KENTLE İLGİLİ KARARLAR
Technology ve Civics ağaçlarına yeni bir çağ eklendi. Nüfusunuzu deniz arazilerine taşımak ve karbon emisyonlarını geri almak için teknolojiler geliştirmek gibi spekülatif fikirler ile yeni çevresel etkilerle savaşın. 
 
YENİ LİDERLER VE UYGARLIKLAR
Sekiz yeni uygarlıktan dokuz yeni lider sunuluyor. Her biri benzersiz bonus ve oynanışın yanı sıra toplamda dokuz benzersiz birlik, dört benzersiz bina, üç benzersiz geliştirme, iki benzersiz district ve bir benzersiz yönetici getiriyor.
 
YENİ SENARYOLAR
The Black Death:
Veba, dünya tarihindeki bütün olaylardan daha fazla olacak şekilde nüfusun büyük kısmını öldürerek 14. yüzyılın ortalarında Avrupa ve batı Asya'yı kırıp geçirdi. Salgın milyonlarca insanı öldürdü, ekonomileri mahvetti, politik hanedanları baş aşağı etti ve Batı dünyasının yüzünü değiştirdi. Göreviniz bu faciada ulusunuza liderlik etmek: Terör ve umutsuzluk içindeki dünyada nüfusunuzu canlı, ekonominizi güçlü ve inancınızı sağlam tutun.
 
War Machine:
İkinci Dünya Savaşı'nın başlangıcında Alman Kraliyet Ordusu'nun cesur bir planı vardı: tarafsız Belçika'yı istila etmek ve onlar direnmek için harekete geçemeden önce Fransa'nın kalbine girmek. Başarılı olmaları durumunda Alman güçleri Paris'i bir ay içinde ele geçirecek ve direnişlerini sonsuza kadar bitirecekti. Karşı tarafta Fransız komutası Plan 17'yi hazırladı: Alman saldırısını karşılamak ve durdurmak için tasarlanmış topyekûn bir hücum. Savaş ilan edildiğinde her iki ordu da harekete geçti ve dünya tarihindeki en inanılmaz ve şok edici askeri eylemlerden birini düzenledi. Bu çok oyunculu senaryoda oyuncular aynı zorluktaki bu iki büyük güçten birinin tarafına geçiyor. Almanya olarak göreviniz Paris'i ele geçirmek. Fransa olarak göreviniz bunu engellemek. Saat işliyor ve düşman hareket ediyor. Harekete geçin!
 
DAHA FAZLA YENİ İÇERİK
Yedi yeni world wonder, yedi doğal wonder, 18 yeni birlik, 15 yeni geliştirme, 9 yeni bina, 5 yeni district, 2 yeni şehir seti, 9 yeni teknoloji ve 10 yeni civic eklendi.
 
GELİŞTİRİLMİŞ OYNANIŞ SİSTEMLERİ
Espionage sistemi yeni seçeneklerle geliştirildi, Kültür ve Bilim Zaferleri güncellendi, yeni Historic Moment'lar eklendi ve diğer mevcut sistemler için ek geliştirmeler yapıldı. 

 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Steam Strateji Firaxis Civilization VI
Super Smash Bros. Ultimate için Yedi Dakikalık Tanıtım Videosu Yayınlandı Pillars of Eternity II: Deadfire'ın Üçüncü DLC'si The Forgotten Sanctum 13 Aralık'ta Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Hasikomen

22.11.2018 04:13:18

0
149 liraya ek paket mi olur? Ahh kalbim...

BSC Misafiri

21.11.2018 07:12:41

0
Sağlam paket switch'e de gelir umarım
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Civilization VI
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız