Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Anna'dan Yeni Ekran Görüntüleri + Bilgiler


     Dreampainters'ın Unity Engine ile oluşturulan macera oyunu Anna için yepyeni ekran görüntüleri yayınlandı.
 
     Fare imleci ile tıklayarak ilerlenen bir oynanış mekanizması üzerine oluşturulan Anna'da çevredeki objeleri gözlemlemek ve bulmacaları çözmek en büyük uğraşların başında gelecek. PC'ye özel yapılan Anna'da 3 son olacağı, farklı alternatif yolları içerdiği ve çizgisel olmadığı belirtiliyor.
 
    Farklı sonlarına göre 3'er saatten toplamda 9 saatlik bir deneyim sunan Anna, 18 Mayıs'a göz kırpıyor. İşte yeni ekran görüntüleri. Görsellerde oyunun mistik bir havaya sahip olacağını gözlemleyebiliyoruz.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Anna Amnesia Dreampainters ekran görüntüleri korku horror gerilim gameplay video trailer PC
WoW: Mists of Pandaria'ya Yeni Görüntüler Resistance: Burning Skies Yeni Tanıtımı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

musAKka

21.3.2012 03:47:59

0
Aslında Dear Esther Source motoru ile yapıldığı için işi daha kolaydı. Anna'da ise daha geliştirilmesi gereken Unity Engine kullanılıyor. Elemanlar bu motoru kullanarak daha özgün birşeyler çıkarmaya çalışmışlar. Bu motorla yapılmış diğer oyunlara bakıyorsun, dikkat çeken bir yapım yok. Tercih meselesi yani biraz.

escapethelife

21.3.2012 01:54:45

0
Katılıyorum senaryo daha önemli tabiki ama güzel bir senaryoyu süper grafiklerle destekleyen oyunlar benim daha çok ilgimi çekmiştir. Bir çok insanda benim gibi düşünüyordur. Gerçi tebrik etmek lazım sonuçta bağımsız yapım. Fakat şöylede bir olay var, örnek vermek gerekirse Dear esther de bağımsız bir yapım ama grafiklere bakıyoruz tek kelimeyle mükemmel. Gerçekten özen gösterilirse birşeyler yapılabiliyor. Anna nın grafiklerine yeterince özen göstermediklerini düşünüyorum. Çok daha iyi olabilirdi.

musAKka

20.3.2012 21:34:24

0
Oyun aslında görsel anlamda çok çekici değil ancak Amnesia'yı da birçoğumuz biliyoruz zaten. Yani grafikler, oyunun ruhunu aktarmada en önemli etken olmayabiliyor. Anna gibi küçük çaplı firmalar tarafından üretilen oyunlara her zaman destek olmak lazım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Anna
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız