Yapımcı Bloodborne'un Oynanış Dinamikleri Hakkında Konuştu

Ömür Gencer


    Bloodborne'un From Software'in önceki oyunlarını severek oynamış oyuncuların merakla beklediği yapımlardan olduğunu söyleyebiliriz. E3 sunumundaki duyurusundan sonra pek çok kez gündeme gelen bu yapımın sunacağı oynanış için yeni bilgiler paylaşıldı.
 
     Oyunun yönetmeni Hidetaka Miyazaki, PlayStation 4'ün gücünün sayesinde Bloodborne'da yapımcının önceki oyunlarına nazaran çok daha fazla animasyon çeşitliliğinin bulunacağını belirtti. Ayrıca Miyazaki, oyunun eşsiz elementlerinden birisinin de kullanacağımız silahların geliştirilebilir olacağını paylaşırken bu özellik hakkında daha fazla detay vermekten kaçındı.
 
     Online içerik sunacak Bloodborne'un offline olarak oynama imkanının olduğunu açıklayan Miyazaki son olarak oyundaki karakterimizin ölümleri üzerine bir açıklama yaptı. Miyazaki, oyuncuyu sıkmadan aynı zaman da ölümün etkisini çok da az yapmadan bu dengeyi sağlayacaklarını açıkladı.
 
     Oyunda bir çok kez öleceğimizi, oyuncunun bıkmadan aynı bölümü tekrar denemesini de savaş dinamiklerindeki çeşitlilikle sağlayacaklarını belirtti. Anlaşılan Bloodborne, oyunculara saç baş yolduracak bir başka oyun olacak.